Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (55/130) > >>

SokoleOko:
Patrząc na tego screena zauważyłem coś, co mi wcześniej nawet do głowy nie przyszło - walczycie zmiksowanymi składami rosyjskich i niemieckich czołgów? Żadnego rozpoznawania wroga po sylwetkach?

Jpkm, im dalej w las, tym WoT wygląda gorzej od zabytkowej już Red Orchestry...

Khobba:
Sokole, źle klasyfikujesz tę grę. Myśl bardziej "Quake III" niż "Arma" ;)

Nie trzeba rozpoznawać wroga po sylwetkach, skoro jak wycelujesz wyświetla Ci się info jaki to czołg i ile ma "życia".

ninja edit:

--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 03, 2010, 12:04:19 ---Jpkm, im dalej w las, tym WoT wygląda gorzej od zabytkowej już Red Orchestry...

--- Koniec cytatu ---
Gorzej? Ile ludzi gra w RO? a ile ludzi gra/będzie grać w WOT? :) Zwykli gracze wcale nie chcą jeździć pojazdami, w których do obsługi  potrzebne jest 5 osób. Z tego samego powodu wiecej ludzi gra w WOWa niż w EVE.

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 03, 2010, 12:04:19 ---Patrząc na tego screena zauważyłem coś, co mi wcześniej nawet do głowy nie przyszło - walczycie zmiksowanymi składami rosyjskich i niemieckich czołgów? Żadnego rozpoznawania wroga po sylwetkach?

Jpkm, im dalej w las, tym WoT wygląda gorzej od zabytkowej już Red Orchestry...

--- Koniec cytatu ---

Gdybys sie troche wysilil i poczytal na temat samej gry i jej mechaniki to bys nie pieprznal posta z dupy. Ja nie mam nic przeciwko roznym czolgom w skirmish battles.

sneer:
na razie world of heavy tanks bawi mnie zdecydowanie mniej niż przed patchem

powinny być osobne pokoje dla kilku grup tierów i mozna by się wtedy fajnie wszystkim bawić

Soulscream:
Mam nadzieje, ze macie swiadomosc ze graja w tej chwili ludzie ktorzy czekali na tego pacza z wytesknieniem przez ostatni tydzien. Dajcie troche czasu i to sie rozluzni wkrotce. Zagralem kilka noob battles i moje zdzwienie wielkie to 60% ekipy bylo w ms-1 i traktorach. Druga rzecz, ze to jest beta i generalnie mi to lata czy mnie zbije maus czy tez traktor czy tez cos posrodku v0v.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej