Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (56/130) > >>

Straszny:

--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 03, 2010, 12:04:19 ---Patrząc na tego screena zauważyłem coś, co mi wcześniej nawet do głowy nie przyszło - walczycie zmiksowanymi składami rosyjskich i niemieckich czołgów? Żadnego rozpoznawania wroga po sylwetkach?

Jpkm, im dalej w las, tym WoT wygląda gorzej od zabytkowej już Red Orchestry...

--- Koniec cytatu ---

no dobra, wzburzyli sie na Ciebie jakbyś im rodzine pomordował ;p

RO jest za bardzo symulacyjna, WoT za to daje duuuużo wiecej frajdy przez zabawowy, bardziej arcadowy element. Ale niech Cie to nei zmyli - tutaj ktoś kto nie przestrzega zasad taktyki pola walki  ginie bardzo szybko.

W pełnej grze będzie możliwość grania składami narodowymi... ale teraz - po co? Jak cchesz walke nie "random skirmish" to mozesz sobie zrobić ze znajomymi ustawke na mapie z podzialem ruskie-niemiaszki. Imo: fajniejsze będzie granie klanami niż narodowymi składami. Przecież musiałbym dyymać w prototypie TP10 co najwyżej :P

SokoleOko:

--- Cytat: Khobba w Wrzesień 03, 2010, 12:17:33 ---Sokole, źle klasyfikujesz tę grę. Myśl bardziej "Quake III" niż "Arma" ;)

--- Koniec cytatu ---

OK... wprawdzie teraz gram w "internet spaceships", ale gdy jeszcze grałem w gry wojenne, ceniłem sobie wierność rzeczywistości - czyli Vietcong, America's Army, Red Orchestra... do pewnego stopnia także Call of Duty: Modern Warfare.

--- Cytat: Khobba w Wrzesień 03, 2010, 12:17:33 ---ninja edit: Gorzej? Ile ludzi gra w RO? a ile ludzi gra/będzie grać w WOT? :) Zwykli gracze wcale nie chcą jeździć pojazdami, w których do obsługi  potrzebne jest 5 osób. Z tego samego powodu wiecej ludzi gra w WOWa niż w EVE.

--- Koniec cytatu ---

I z tego samego powodu Eve jest znacznie lepsze niż WoW. Jakość > Ilość.

To już nie mieszam w "Waszym" wątku ;)

magni:
ale po prawdzie to mogliby zrobic jakas forme "historic mode" gdzie  teamy bylyby podzielone wg narodowosci, to daje lepszy klimat

Xarthias:
http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,8332085,Polacy_kochaja_czolgi_.html

sneer:

--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 03, 2010, 12:42:56 ---OK... wprawdzie teraz gram w "internet spaceships", ale gdy jeszcze grałem w gry wojenne, ceniłem sobie wierność rzeczywistości - czyli Vietcong, America's Army, Red Orchestra... do pewnego stopnia także Call of Duty: Modern Warfare.

--- Koniec cytatu ---

WoT ma więcej z rzeczywistą walką czołgami niz EVE z lataniem po kosmosie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej