Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Spięcie dyplomatyczne c0ven <-> AAA
Goomich:
Skeer szykuje grunt do naszego kolejnego przedstawienia pt. fuckload tempestów z C0venu instapopuje JFa w 1.0. :)
devilsbirth:
Heh, jak to fajnie widać, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :)
Wiesz co Loco, ja osobiście oddałbym ten loot, być może postawiłbym warunek, że zabieram 20% frycowego, ale ktoś inny może mieć inne zdanie i też będzie miał rację.
W sumie to nawet lepiej że się tak złożyło, bo -a- dostała swój ładunek zpowrotem, my dostaliśmy zwrot za tamte 4 frachty a cała drama pokazała czy na sojuszników można liczyć w razie dymu. Mam też nadzieję, że nauczyła czegoś pilota tego nieszczęsnego frachta a dowództwo obu bloków że trzeba lepiej pilnować standingów.
Striker:
Loco wczoraj ci to wyjasnilem na gg i opisalem jak sie zachowalo wówczas -A- wiec nie mow ze nie wiesz. Sytuacja byla identyczna a BDCI nie prosilo tylko żądało. Tak czy siak, na poziomie aliansów (nie BDCI) zalatwiono to bardzo przyzwoicie wiec mysle ze ten topic mozna zamknac zeby nie ciagnac bez sensu rozmowy ;)
Loc0:
Ja sie odnosze do pierwszej rozmowy jaka miala miejsce po wypadku i do niej odnosi sie przyklad. Nie napisalem tam "ejj chlopaki no milo bylo by gdyby moj kuzynek odzyska portfel"? Tak jest w logu pierwszej rozmowy i tam moglo to byc zalatwione bez zbednej dramy.
Ps - Ten log mam wlasnie przed oczami. Jak popnely frachty SW na towerach -A- to loot zostal oddany.
Striker:
Oj wcale ten pierwszy log tak nie wygladal. Jakby wygladal tak jak piszesz to by nie bylo dramy. Ale to juz ocena tego loga zalezy od punktu widzenia/siedzenia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej