Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Spięcie dyplomatyczne c0ven <-> AAA

<< < (9/14) > >>

Skeer:
No to 600 nawet... Nie chodziło mi o wysoki koszt, tylko o niski.

Tak jakby frejką transportować bp, zamiast cepa, czy coverta.

BTW nadal nie napisałeś, CO KONKRETNIE było w moim poście takiego, że wywaliłeś mi po raz kolejny bez słowa. Ja odpisałem komuś tam i nie było w tym nic, co podałeś jako przyczynę.

Loc0:
A czym mial to wiezc wg. Ciebie? :D
Ofc autopilot nie byl nadzwyczaj blyskotliwym pomyslem :).
Odp na reszte masz w pw.

devilsbirth:

--- Cytat: Loc0 w Luty 09, 2010, 17:32:29 ---Ofc autopilot nie byl nadzwyczaj blyskotliwym pomyslem :).

--- Koniec cytatu ---
Delikatnie powiedziane.
Kiedyś znów trafi na kampę suicide gankerów, z nie splusowanego sojuszu, co wtedy? Ano nic, nie będzie czym postraszyć to się opieprzy pilota i zapomni tak jak powinno się było zrobić w tym wypadku.

Skeer:
JFem.

Twardszy i mam mniejszą ładownię -> mniej warte byłoby cargo.

Loc0:

--- Cytat: XIII w Luty 09, 2010, 17:53:53 ---i zapomni tak jak powinno się było zrobić w tym wypadku.

--- Koniec cytatu ---
Ahaha teraz dowaliles do pieca. Jak rozumiesz pojecie "sojusznik"? To jest wg ciebie tylko na wspolnym opie, a poza tym to mozna robic co sie zywnie podoba? A wiesz co to wspolna polityka i rozdzielanie np terenow z tej polityki wynikajace? Traktowanie sojusznikow zalezy od ich zachowania. Jak dlugo zachowujemy sie jak sojusznicy wszystko jest ok.

Dam ci przyklad:
Zalozmy na chwile, ze jestesmy blokersami i lubimy zadymy z obcymi.
Kumple z osiedla (C0ven) skopali i skroili ci kuzyna (FTEK), ktory jeszcze mial czelnosc sie stawiac (robic cos glupiego aka autopilot). Przychodzi do ciebie (BDCI) i mowi ze dostal becki i go skroili. Idziesz z kuzynem do kumpli i okazuje sie, ze glupi sie faktycznie stawial. Mowisz kuzynowi, ze jest glupi ciul i juh mu w dupe, czy moze mowisz kolegom, ze twoj kuzyn to glupi ciul ale moze dorosnie ... stalo sie, ale portfel chce spowrotem?

Tak ja widze ta sprawe i tak widzi ja BDCI.

Nie twierdze (w swietle tych frachtow wdupionych przez standy), ze -A- rozgrywa wsio idealnie, ale poki nie zobacze chat-logow z tamtych rozmow nie bede ich sadzil. Nie wiem jak to przebieglo i dlaczego C0ven nie dostal reimbursa. Wiem co sie stalo teraz i wiem, ze to jak do tego doszlo jest zalosne - nie tylko z naszej winy.

Skeer - za to ship bez insura (bo sie nie da c?) wart 4b? i cargo ktorego wg co niektorych i tak nie powinnismy odzyskac \o/. Wiecej prosze WIECEJ!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej