Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Spięcie dyplomatyczne c0ven <-> AAA

<< < (11/14) > >>

Paul Shakur:
Po co więcej jakiś głupich i niepotrzebnych ciśnień tu na forum i tłumaczenia publicznie jak logi z rozmów wyglądały bądź nie?

Sprawa załatwiona, obydwie strony odzyskały co straciły, obydwie się czegoś nauczyły więc:
STFU :D

Tym oto miłym akcentem proszę moderatora o zamknięcie tego topiku bo spięcie się skończyło i zostało wyjaśnione jak. Nie ma sensu dalej dyskutować na ten temat.

Deaell Portt:
Heh jak tu nie kochac naszych forum warriorow  >:D. Ja tam bylem, wszystkie czat logi widzialem od poczatku do konca. Ba, powiem wiecej to moj alt byl pilotem frachta, ktory zwinal do ladowni te dzialka i trzymal je przez te 2-3 dni  o7 . Po prostu niefortunnie zaczela sie 1 rozmowa, a potem to juz polecialo i byla tzw. eskalacja . Zadnej tu wielkiej tajemnicy nie ma, ani 2 dna. Obie strony bardzo emocjonalnie podeszly do calej sprawy ot i tyle. Dopiero ludzie z dystansem zalatwili sprawe w kilku zdaniach. Proponuje zamknac ten watek, bo naprawde nie ma sensu tego ciagnac dalej.   

Xarthias:
O ile zauważyłem, to nie jest forum C0venu, więc pozwólcie, że o zamykaniu wątku nie wy będziecie decydować. Jeśli nikt w nim nie będzie postować, to sam się zamknie po pewnym czasie.
Ale póki jest otwarty, to każdy może w nim pisać - w końcu to forum dyskusyjne dla wszystkich korporacji i aliansów w Eve i NIKT nie będzie tutaj zamykał wątków tylko dlatego, że jest np. niewygodny dla jakiejś korporacji - nie sądzicie, że to mijałoby się z celem "forum dyskusyjnego"?

Nie chcecie rozwijać wątku - ok, nikt wam tego nie nakaże ani nie zabroni. Wprowadźcie sobie dyscyplinę w aliansie na pisanie tutaj, wasza sprawa. Ale póki wątek nie przekroczy norm postowania w KSOD lub nie umrze śmiercią naturalną, NIKT go nie będzie zamykał.

MightyBaz:

--- Cytat: Paul Shakur w Luty 09, 2010, 20:51:49 ---Sprawa załatwiona, obydwie strony odzyskały co straciły, obydwie się czegoś nauczyły więc:
STFU :D
--- Koniec cytatu ---

rozumiem, ze coven oddał grzecznie wszystko, co wypadło oraz iski za frachta. A, co uzyskał w zamian? Klapsa po zadzie? Z tego, co wiem tytki aaa szczególnie upodobały sobie wasze bsy  :2funny:

Stary Pierdola:

--- Cytat: Mighty Baz w Luty 10, 2010, 07:49:33 ---rozumiem, ze coven oddał grzecznie wszystko, co wypadło oraz iski za frachta. A, co uzyskał w zamian? Klapsa po zadzie? Z tego, co wiem tytki aaa szczególnie upodobały sobie wasze bsy  :2funny:

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: XIII w Luty 09, 2010, 18:31:20 ---W sumie to nawet lepiej że się tak złożyło, bo -a- dostała swój ładunek zpowrotem, my dostaliśmy zwrot za tamte 4 frachty

--- Koniec cytatu ---
Baz czytaj ze zrozumieniem:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej