Eve Online > Tyrannis

Pierwsze wzmianki o najnowszym dodatku

<< < (2/9) > >>

Ptysiu:
Dla mnie absolutną rewelacją była by możliwość zwiedzenia w trybie tpp/fpp włąsnego statku od środka, ale z tego co zostało pokazane na fanfeście, raczej będzie to Second Life w kosmosie. W sumie... W końcu zobaczy się te wszystkie exotic dancerki w 3D ::)

devilsbirth:
Połazić po statku w kosmosie nie można z oczywistego powodu, ale naprawdę byłoby zajebiście gdyby można było połazić po statku zadokowanym.
Argument na nie jest taki sam jak ten dla którego nie będziemy mogli się bić - śmierć poza podem = skasowanie postaci z konta. Można by co prawda było wchodzić na pokład chronionymi korytarzami, a załodze raczej kapitan ufa (sabotażysta nie musi wbijać podpilotowi noża w serce, wystarczy, że uszkodzi system podtrzymywania życia lub inny ważny system kapsuły).
Fajnie byłoby przyjrzeć się takiemu kolosowi idąc do niego oszklonym tunelem, wraz ze zbliżaniem się rośnie jego rozmiar aż wypełnia cały ekran, w końcu wchodzimy do środka gdzie salutując wita nas ochrona... A teraz pytanie ile razy coś takiego wzbudzałoby emocje? Dwa? Trzy? Myślę, że dla dwóch chwil "ach" na postać tworzenie tego wszystkiego nie ma sensu.

SokoleOko:
Trailer Incarny pokazany na Fanfeście jasno wskazuje co będzie merytoryką dodatku - półświatek ciemnych interesów. "Czasem trzeba opuścić pod, żeby załatwić coś osobiście".

Dla mnie bomba :)

Xarthias:

--- Cytat: kaleba w Luty 08, 2010, 09:51:36 ---ta bedziemy sobie chodzic w lagu ...
niech laga mi zlikwiduja przy fleet battle

--- Koniec cytatu ---
A co ma piernik do wiatraka?

SokoleOko:
Niektórzy uważają, że 100% pracy CCP powinno być skierowane na walkę z lagiem, a jak już nic nie da się więcej zrobić, to niech pracownicy CCP wspierają serwer licząc dane na serwetkach.

Wirtualny odpowiednik sporu czy karmić sieroty, czy oświetlać budynki w mieście  :2funny:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej