Eve Online > Tyrannis

Pierwsze wzmianki o najnowszym dodatku

<< < (3/9) > >>

silvia:

--- Cytuj ---śmierć poza podem
--- Koniec cytatu ---
A klony od czego masz? Pod nie jest potrzebny, by sie ocknac w medialu (sprawdzone  ;D )

devilsbirth:

--- Cytat: silvia w Luty 08, 2010, 11:17:33 ---A klony od czego masz? Pod nie jest potrzebny, by sie ocknac w medialu (sprawdzone  ;D )

--- Koniec cytatu ---
Zaprawdę powiadam ci, idź się dokształć i nie grzesz więcej.

[CBIRR] Soobocz:
Generalnie jak zrobią chodzenie po stacji to będzie imo kiepawo. A dlaczego? Ponieważ zamiast latać i się bić to ludziki bedą siedzieć w stacji i podziwiać wnętrza. A może to jest ta walka z lagiem CCP :)

Auenarel:

--- Cytat: Soobocz w Luty 08, 2010, 15:50:18 ---Generalnie jak zrobią chodzenie po stacji to będzie imo kiepawo. A dlaczego? Ponieważ zamiast latać i się bić to ludziki bedą siedzieć w stacji i podziwiać wnętrza. A może to jest ta walka z lagiem CCP :)

--- Koniec cytatu ---

eee nie raz mam tak, ze nawet wydokowac mi sie nie chce(bo kerbirka nudna, bo nic sie nie dzieje wszedzie plusy i wszechobcena szczesliwosc) i siedze w grze tylko po to zeby pogadac na czatach:D Jesli doloza do tego chodzenie po stacjach to juz widze te bary gdzie mozna wypic zimne Quafe i pograc w pokera czy inne minigierki...:D Bedzie ciekawiej gra zyska wiekszego klimatu i wczucia sie w postac. CVA zwlaszcza bedzie uszczesliwione bo beda mogli swoja gra RPG wejsc na nowy poziom. Jestem na TAAAAAK i czekam z nie cierpliwoscia na mozliwosc zobaczenia swojego avatara 'na zywo' :D

devilsbirth:
Tak jakby już teraz ludzie po stacjach nie siedzieli i kręcili stateczkami w koło...
Zresztą wysiadanie ze statków nie będzie obowiązkowe, wszystko co do tej pory robiłeś będziesz dalej mógł robić z pokładu okrętu, dojdzie tylko nowy content dla chętnych. O siedzenie i podziwianie wnętrz zamiast latania się nie bój, ktoi ma latać to będzie latał, kto kręci stateczkiem w stacji dalej będzie w stacji siedział.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej