Eve Online > Tyrannis

Pierwsze wzmianki o najnowszym dodatku

<< < (9/9)

silvia:
Double logowsky to, ze sie wylogowywuje, szybko loguje i znowu sie wylogowywuje, by np. nie wleciec na brame z banka, tak?

Czy tylko ja mam wrazenie, ze "logowsky" to byl polak?  :D

---
A w jaki sposob maja logowsky naprawic? Ze jak sie wylogujesz to nadal wisisz w przestrzeni?

Kara Mon:
pewnie ruski.

Double logowsky teraz , logout, ewarp na ss1 , login, logout, e-warp na inny ss2. Po zalgoowaniu wracasz na ss1 . Double logofsky jest takze uzywany do robienia "bardzo-deep" ss  >:D . Po zmianach bez znaczenia ile razy sie logofsky zrobi statek ma wracac na pozycje z ktorej wystartowal, wiec jak komus udalo sie zrobic e-warp z gate to wiadomo ze po zalogowaniu na niego wroci.

Co do naprawiania logofsky tez nic nie wiem.

silvia:
to "Y" sie wzielo z tego, ze angole maja problem, ze "ski", wiec to polak - logowski :)

Sheratos:
Logofski nazwany jest tak na czesc ruskich co chyba pierwsi masowo cap floty wylogowywali co bylo uznawane za be i fe. Teraz wszyscy to robia wiec juz nikt sie za to nie obraza  :D

Deep space ss sie robi przez szybki przelogowanie a nie double logofsky :)

Zmiania mac byc taka ze zawsze trafi statek na docelowe miejsce warpa a nie tak jak teraz wiec wskakiwanie do low secu frachtem juz nie bedzie takie latwe. Trzeba bedzie statek z webem do eskorty brac  ;D

Jak dla mnie powinni wycofac sie ze zmiany ze jump przez gate resetuje (usuwa ) aggro bo wkurza to duzo bardziej niz log off w warpie zeby na campe nie trafic

silvia:

--- Cytat: sheratos ---Jak dla mnie powinni wycofac sie ze zmiany ze jump przez gate resetuje (usuwa ) aggro
--- Koniec cytatu ---
Really? Dzieki za info, nie wiedzialem. Kudos!  O0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej