Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy
SokoleOko:
No to mamy praktycznie potwierdzenie:
http://www.kugutsumen.com/showthread.php?5663-[Providence]-Leadership-%28drama%29-Feb-2-2010
TL;DR -> LFA albo pozbędzie się swojego execa (który postawił się Aralisowi), albo straci status holdersa i dostanie kopa w tyłek. Aralis twierdzi, że teraz trzeba się skupić przede wszystkim na walce z piractwem na terenie Providence (wrogie roamy). No gratuluję... zaraz mu na tyłek wjadą super-capitale, a ten chce ganiać chłopaków w Vagabondach. :2funny:
sneer:
Aralis to ...tak na poważnie ?
w takim razie to ja poproszę więcej odcinków bo to najlepsza zabawa do czytania jaką miałem od dłuższego czasu
Straszny:
* No involvement in determining planning for an attack on another alliance's sovereignty - that was done by CVA alone.
wszelkie głosy za negocjacjami z AAA zostały sprawnie załatwione:
* Silencing the opposition by removing access to channels and portions of the forum with no previous discussion or notice.
i podsumowanie:
Should you wish to die in a RP fueled fire that is your decision but you are trying to commit all of us to that fate. Offers for peace and additional territory from -A- were flatly refused with no discussion. The only disrespect that has happened here is to the Holders, disrespect for what we have built here and what we have contributed and trying to cause a coup in a Holder's alliance.
Yogos:
A mi się podobały posty Hardina - dobrze powiedziane.
Holdersi sami nie są w stanie nic zrobić żyją tam bo kiedyś CVA wyszarpała kawałek sova i imho nie powinni mieć nic do gadania. Potem wychodzi taka akcja jak z atakiem na HED gdzie holdersi chcą więcej systemów bo się kotłują a jak dostali w zad to płaczą, że się ułożyć z -A- które nagle wystawiło sporą cap flote i pokazało, że wcale nie są tacy rozbici jak ludzie po odejściu ET i powolnym zamykaniu RAT sądzili.
Jak chcesz trzymać sova i mieć szacunek to musisz pokazać, że masz jaja aby to zrobić inaczej Motsu czeka.
Straszny:
dużo zależy od tego czy AAA naprawdę ruszy dalej czy nie, jeśli nie to "niezłomna" postawa dowódców CVA okaże sie słuszna, jeśli jednak przeliczą sie (a ostatnio robili to regularnie) to skończy się to dla nich fatalnie i dumna postawa na forach w tym nie pomoże.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej