Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy
Totalizator:
Oświeć mnie więc Straszny bo z półtora roku walczenia z wami zarówno na poziomie gangów jak i flot taki właśnie obraz mi się wyłania.
Sotharr:
Cóż, pozostaje czekać, co ten wyjątkowy sojusz, w którym są sami weterani pvp i nie ma żadnych kerbirów, pokaże w Syndicate i Cloud Ring. Czy NC znowu odwali za nich brudną robotę, a Bruce po raz kolejny zrobi z gęby cholewę. ::)
Jak czytam taką oderwaną od rzeczywistości propagandową paplaninę, to naprawdę nie wiem, czy śmiać się, czy płakać.
Totalizator:
Tak się właśnie czuję jak czytam część waszych postów ::), ot różnice kulturalne i dlaczego GS i południowcy nie będą żyć w zgodzie w przewidywalnej przyszłości.
Straszny:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Luty 02, 2010, 17:53:57 ---Tak się właśnie czuję jak czytam część waszych postów ::), ot różnice kulturalne i dlaczego GS i południowcy nie będą żyć w zgodzie w przewidywalnej przyszłości.
--- Koniec cytatu ---
i o to chodzi O0, powiem więcej - nie będą żyć w zgodzie tak długo jak rozwrzeszczane dzieciaki z us-time-zone zostaną ostatecznie w grze rozproszeni i naprawde pobici.
Anyway, fajny tekst na caod widziałem
(w bardzo wolnym tłumaczeniu):
historia ekspansji Imperium Ammarskiego została trzykrotnie zmieniona:
- przez Jovian,
- przez minmatarskich niewolników,
- przez Against All Authorities.
AAA twierdzi że czas dany na zastanowienie dla CVA minął .... CVA nie odpowiada na żadne próby negocjacji.
Soulless:
kórza dópa, człowiek daje sobie parę lat odpoczynku od eve, grzecznie skillując tylko chara czekającego na lepszy humor i kaprys powrotu do gry, a tu widzi że CVA się sypie, rozdziobują je kruki i wrony (tm) drama normalnie :)
gdybanie gdybaniem, za moje zajmowanie sie gdybaniem, zwykle mi płacą ;)
ale tu nie będę gdybał, po prostu czas pokaże, czy za lat 1, 2, czy 5 będzie istniało CVA, czy AAA...
na wygładzone flejmy szkoda czasu ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej