Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy
SokoleOko:
Will do O0
A górką będzie oficjalne oświadczenie dotyczące przyszłości Providence wyzwolnego z brudnych amarrskich łap :coolsmiley:
Hieronim:
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 06, 2010, 15:08:24 ---Prywatnie do Husarii nic nie mam, wiem że z własnej kasy budowali tą stację (zdaje się że nawet nie jedną), więc jest mi prywatnie szkoda. Zwłaszcza, że z Husarią utrzymuję poprawne stosunki, gadamy sobie na localu i ogólnie pełna kultura.
A "służbowo" to na pohybel tym amarrskim sługusom i właścicielom niewolników :knuppel2:
--- Koniec cytatu ---
7YWV-S - Też nasza stacja. Szkoda, że -A- oddaje je takim łachmytom...
SokoleOko:
Przyznam, że pojęcia nie mam jak wygląda to rozdawnictwo terenu, w dodatku już zaczął się "gold rush" i jakieś nowe alianse instalują się na terenie nikogo nie pytając o zdanie (Apocalypse Now. na terenach -7- w Catch).
My też jeszcze chcemy coś urwać :coolsmiley:
Husaria zostaje z CVA do końca? Czy może nie warto tonąć z Aralisem?
Hieronim:
Arra is the Boss. Ale chyba nie po to się staraliśmy dostać do CVA, żeby teraz kulić ogonek i uciekać...
No chyba, że nas wypie.... za krytykę pewnych decyzji szefostwa ;)
SokoleOko:
--- Cytat: Xawras Wyżryn w Kwiecień 07, 2010, 12:06:24 ---Arra is the Boss. Ale chyba nie po to się staraliśmy dostać do CVA, żeby teraz kulić ogonek i uciekać...
No chyba, że nas wypie.... za krytykę pewnych decyzji szefostwa ;)
--- Koniec cytatu ---
Absolutnie nie sugerowałem żadnego kulenia ogona.
Chodziło mi raczej o tym, że w sytuacji gdy leadership doprowadza do katastrofy, trudno żeby oczekiwał ślepego posłuszeństwa. W Waszej sytuacji - popraw mnie jeśli się mylę - na skutek czyjegoś nieprzemyślanego działania tracicie Wasze stacje, które kosztowały Was kasę i wysiłek. To nie jest fair.
Swoje na froncie wyrobiliście, może nie warto dać się wykorzenić. Zwłaszcza, że nowe Providence wcale nie musi być dla Was wrogim terenem - nie będzie żadnej lokalnej policji, nie będzie uzgadnianych odgórnie standindów, a U'K po zakończeniu działań wojennych wraca do NRDS i będzie sporo resetów - tyle, że w naszym przypadku reset oznacza NIE strzelanie (chyba, że zostaniemy zaatakowani - wtedy ustawiamy RED).
Ale jeśli wyprowadzacie się do Misaba z resztą CVA i będziecie chcieli odbić swój teren, to pełen szacun o7
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej