Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy

<< < (87/105) > >>

silvia:
Jaka znowu cholota sie pytam...

SokoleOko:
Tak na serio - to już totalna ofensywa. Żadne pół środki, teraz chcemy skończyć robotę.  :coolsmiley:

Oficjalnie nazywa się to "Hell Week"  :diabeł:

Atakujemy U-HYMT, X6AB-Y, 6-OQJV (szkoda polskiej stacji, ale Husaria sama wybrała po której stronie stoi), HP-6Z6, I-MGAB, QR-K85, FC-3YI, H9-J8N, 3KB-J0, AY-24I, X-4WZD, S9X-AX, GA9P-0 i 7YWV-S - łącznie 14 systemów.

OutFreejn:
Szkoda polskiej stacji ? Już widzę jak zalany łzami przed monitorem grasz, sirobiąc nosem i rozczulając się nad nią...  :uglystupid2:

SokoleOko:
Prywatnie do Husarii nic nie mam, wiem że z własnej kasy budowali tą stację (zdaje się że nawet nie jedną), więc jest mi prywatnie szkoda. Zwłaszcza, że z Husarią utrzymuję poprawne stosunki, gadamy sobie na localu i ogólnie pełna kultura.

A "służbowo" to na pohybel tym amarrskim sługusom i właścicielom niewolników  :knuppel2:

Totalizator:

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 05, 2010, 22:53:50 ---Tak na serio - to już totalna ofensywa. Żadne pół środki, teraz chcemy skończyć robotę.  :coolsmiley:

Oficjalnie nazywa się to "Hell Week"  :diabeł:

Atakujemy U-HYMT, X6AB-Y, 6-OQJV (szkoda polskiej stacji, ale Husaria sama wybrała po której stronie stoi), HP-6Z6, I-MGAB, QR-K85, FC-3YI, H9-J8N, 3KB-J0, AY-24I, X-4WZD, S9X-AX, GA9P-0 i 7YWV-S - łącznie 14 systemów.

--- Koniec cytatu ---

na koniec tego oczekuję zdjęcia lidera U'K pod bannerem z napisem MISSION ACCOMPLISHED

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej