Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy
silvia:
Jaka znowu cholota sie pytam...
SokoleOko:
Tak na serio - to już totalna ofensywa. Żadne pół środki, teraz chcemy skończyć robotę. :coolsmiley:
Oficjalnie nazywa się to "Hell Week" :diabeł:
Atakujemy U-HYMT, X6AB-Y, 6-OQJV (szkoda polskiej stacji, ale Husaria sama wybrała po której stronie stoi), HP-6Z6, I-MGAB, QR-K85, FC-3YI, H9-J8N, 3KB-J0, AY-24I, X-4WZD, S9X-AX, GA9P-0 i 7YWV-S - łącznie 14 systemów.
OutFreejn:
Szkoda polskiej stacji ? Już widzę jak zalany łzami przed monitorem grasz, sirobiąc nosem i rozczulając się nad nią... :uglystupid2:
SokoleOko:
Prywatnie do Husarii nic nie mam, wiem że z własnej kasy budowali tą stację (zdaje się że nawet nie jedną), więc jest mi prywatnie szkoda. Zwłaszcza, że z Husarią utrzymuję poprawne stosunki, gadamy sobie na localu i ogólnie pełna kultura.
A "służbowo" to na pohybel tym amarrskim sługusom i właścicielom niewolników :knuppel2:
Totalizator:
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 05, 2010, 22:53:50 ---Tak na serio - to już totalna ofensywa. Żadne pół środki, teraz chcemy skończyć robotę. :coolsmiley:
Oficjalnie nazywa się to "Hell Week" :diabeł:
Atakujemy U-HYMT, X6AB-Y, 6-OQJV (szkoda polskiej stacji, ale Husaria sama wybrała po której stronie stoi), HP-6Z6, I-MGAB, QR-K85, FC-3YI, H9-J8N, 3KB-J0, AY-24I, X-4WZD, S9X-AX, GA9P-0 i 7YWV-S - łącznie 14 systemów.
--- Koniec cytatu ---
na koniec tego oczekuję zdjęcia lidera U'K pod bannerem z napisem MISSION ACCOMPLISHED
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej