Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy
Straszny:
@Baz
gra ma dwie warstwy.. jedna to że siedzimy w internet spaceshipz i latamy sie zabijać, wczuwając sie w role kapsułowców/kapsularzy/Zostałem ocenzurowany wi jak nazwac pilotow , jednak tworzenie do niej dodatkowej warstwy "rpg w rpgu", opierającej się na tym że ludzie-gracze są przedłużenie procedurek komputerowych z empire ... hmmm mimo wszystko do mnie i do wielu nie przemawia.
Bawicie się tak, macie prawo robić to jak chcecie, ale potem konfrontacja z normalnymi (o ile ludzi uzależnionych od MMO można uznac za normalnych :laugh: :2funny:) sojuszami no jest po prostu dramatyczna... ta warstwa rpg "w rpg" coś złego zrobiła z graczami, zbyt głęboko wyrywając od was wszystkich dedicated pvperów, dla których taka zabawa jest już zupełnie odrealniona.
SokoleOko:
--- Cytat: Mighty Baz w Luty 01, 2010, 14:51:40 ---Wygląda na to, że U'K podgrzewało atmosferę wokół Provi z racji rpgowskich sentymentów.
--- Koniec cytatu ---
No proszę Cię... podpuściliśmy AAA na Was? :2funny:
D-G i okolice HED były zupełnie poza naszym zainteresowaniem, odkąd jestem w ally (październik ubiegłego roku) standing orders dotyczyły Catch i rozmontowywania Sylph Alliance. Liczyliśmy bardzo, że nowy Sov umożliwi nam przejęcie tych systemów, tymczasem okazało się że wręcz przeciwnie.
Jededdiah Brown:
--- Cytat: Scaryman w Luty 01, 2010, 15:20:38 ---
Bawicie się tak, macie prawo robić to jak chcecie, ale potem konfrontacja z normalnymi (o ile ludzi uzależnionych od MMO można uznac za normalnych :laugh: :2funny:) sojuszami no jest po prostu dramatyczna... ta warstwa rpg coś złego zrobiła z graczami, zbyt głęboko wyrywając od was wszystkich dedicated pvperów.
--- Koniec cytatu ---
A co ma RPG do umiejetności PVP? Provi zadarło z AAA i dostaje baty. Nie dlatego że jest sojuszem robiącym nieco RPG, ale z braku doświadczenia w tego rodzaju wojnie.
MightyBaz:
--- Cytat: Scaryman w Luty 01, 2010, 15:20:38 ---@Baz
Bawicie się tak,
--- Koniec cytatu ---
Sorki, Scary, ale ja się nie bawię, mnie nie ma w CVA. Dopinguje im, sentyment. Zas teraz rekrutuje do nowego corpa, gdzie niekoniecznie bedzie tak samo :knuppel2:
NeX:
RPG nie ma nic do PVP. Ktoś z CVA tutaj wybrzydzał jacy to gówniani piloci polecieli i zrobili wiochę nie mając pojęcia o podstawach walki w lagu, hasłach etc. Szkoda że z równą złością nie wypowiadał się o dowództwie CVA, które zwołało tłum do walki zapomniawszy przeszkolić pilotów, którzy jak większość mieszkańców Provi nie mieli pojęcia o takich potyczkach. Czy to był jakiś wielki problem wyznaczyć dowódców flot zobowiązanych do wyszkolenia skrzydłowych, a tym pozostawić przeszkolenie pozostałych, którzy z nimi latają, corpowiczów itd. Przecież tych ludzi nie trzeba nawet znać. Wystarczyło od czasu do czasu zorganizować jakieś wspólne manewry na drobnicy, a nie od razu spektakularną inwazję na AAA i rzeź własnego sprzętu i morale.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej