Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Providence vs AAA
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Sammani w Styczeń 29, 2010, 12:12:11 ---Jak zalatwisz reset standow do c0ven to tez przylecimy was bronic. Serio, serio.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem, o co ci chodzi, ale my zawsze dotrzymujemy umow, i jezeli wezmiemy okup za cokolwiek (inna sprawa, ze z regoly nie chcemy okupu, i strzelamy dalej), to przestajemy strzelac, a jak ktos sie zgodzi na 1 vs 1, to nie warpujemy mu gangu na grid. Nie widze powodu, zeby nie dotrzymac czasowej umowy z CVA tylko po to, zeby sobie postrzelac do C0VENU i AAA. Serio, serio.
Deaell Portt:
--- Cytat: Sammani w Styczeń 29, 2010, 12:02:33 ---Dawniej systemy mialy pelne oblozenie moonow i ally claimujace mialo wiekszosc teraz nie trzeba wiec mozna sobie pozwolic na staging posy dla kazdego ally.
never... stop... posting...
--- Koniec cytatu ---
Leave Julius Septimus Alone. A tak serio polecam Juliusa bo to swietny fc i w barwach c0venu pokazal nie raz i nie dwa pazur. Rady od tego pana sa naprawde na wage zlota i na miejscu CVA wysuplalbym te grosze na oplate dla niego.
Soulscream:
--- Cytat: Deaell Portt w Styczeń 29, 2010, 12:01:17 ---Heh Soul z 49 tez na youtube jest filmik jak zdobylismy haslo do waszego posa i wam wybumpowalismy staki przez 2-3 h zanim zmieniliscie haslo wiec o czym to swiadczy. Te filmiki co wkleiles sa z jeszcze poprzedniej kampani, gdzie Sys-k haslo wycieklo i z tego co pamietam nic wielkiego sie nie stalo bo haslo zostalo zresetowane. W tej kampanii kazdy ally mial swojego posa i nie przypominam sobie sytuacji, zeby jakies haslo wycieklo.
--- Koniec cytatu ---
Ja nie przecze, ale nie pieprz takich idiotyzmow. A propo fajnie, wiedziec ze Julius to wasz FC.
MightyBaz:
--- Cytat: Soulscream w Styczeń 29, 2010, 12:38:56 ---A propo fajnie, wiedziec ze Julius to wasz FC.
--- Koniec cytatu ---
fuckin comentator, ofc - nie załapałeś ironii
Sammani:
--- Cytat: Soulscream w Styczeń 29, 2010, 12:38:56 ---Ja nie przecze, ale nie pieprz takich idiotyzmow. A propo fajnie, wiedziec ze Julius to wasz FC.
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej