Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Providence vs AAA

<< < (75/84) > >>

Ptysiu:
Cat, ten pomysł jest tak porąbany, że aż mi się podoba  :D. Piraci lecący z pomocą kerbirom  :2funny:

MightyBaz:
niestety nie zalatwie wam standow, bo nie ma mnie w CVA, to znaczy na pewno nie ma mnie w Husarii >:D

edit. zawsze mozna wejsc do mojego corpa :), a jak nie mozna zrobic sojusz - CVA defenders  :2funny: :2funny: :2funny:

Hieronim:

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 29, 2010, 09:56:28 ---O co Ci chodzi?

Napisałem wyżej, że hasło przekazało nam AAA.
Zresztą, nie tylko U'K wywalało capsy z posa, rozkaz dotyczył wszystkich subcapitali.

--- Koniec cytatu ---
To niestety was nie usprawiedliwia, ale jest zrozumiałe, jak -A- każe to tak tańczycie.

Hieronim:

--- Cytat: Mighty Baz w Styczeń 29, 2010, 11:10:32 --- Przypuszczalnie FC warpnal capsy i potem podal pass, bywa...

--- Koniec cytatu ---
Byłem w tej flocie i mogę stwierdzić, że tak nie było. Nie zmyślajcie czego nie wiecie.

Doom:

--- Cytuj ---To tak nie działa, podczas walk predzej czy później dochodzi do punktu zwrotnego, takim punktem było wtopienie chyba całej capsowej floty jaką CVA miało (wątpie aby mieli więcej capsów bo posłali podobno wszystko co mogli)
--- Koniec cytatu ---
Na KB z tej egzekucji nie widzę ani jednej mat supercariera, a po provi kilka ich latało, wiec chyba nie wszystko wdupili, no chyba że właściciele tych nyksów nie chcą ryzykować swoich raciarek w obronie terenu na którym racą inni :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej