Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Providence vs AAA
Maxima MAxi:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Styczeń 29, 2010, 11:49:28 ---CVA sie zachowuje troche jak Nieskalana Dziewica, ktora swiadomie wdepnela w wielka kupe, a teraz potrzasa z obrzydzeniem pantofelkiem, bo cos sie do niego poprzyklejalo, i "nie da sie grac, bo szpiegostwo, metagaming, tricki lagfestowe, masa kerbirow w meta 1 fitowanych Bckach", i generalnie wcale juz nie jest fajnie, bo nie da sie RPGowac :) Wbili noz w plecy bandzie ruskich veteranow i generalnie typkow gotowych wbiojac noz w plecy przy kazdej okazji i kazdemu, ktorzy w dodatku w wiekszosci olewaja ich "Yankiee" rpg cieplym moczem, i dziwia sie ze mozna byc tak glupim i naiwnym i niezyciowym :)
Jezeli CVA nie zrobi KOMPLETNEGO przemeblowania w swojej taktyce, to moze liczyc tylko na swoich swietnych dyplomatow w tym konflikcie :) To tak, jakby stosowac zasady fair - play w mordowni pelnej oprychow naparzajacych sie tulipanami z rozbitych butelek, i strzelac focha, ze ktos nas kopnal w jaja i wyjechal z czaszki miedzy oczy zamiast sie pojedynkowac na szpady :>
--- Koniec cytatu ---
LoL dobrze powiedziane :D
Piwo dla tego pana!!!
MightyBaz:
pewnie sie zabezpiecza przed takimi mozliwosciami na przyszlosc, ale korzystac z meta-gamingu? Zapomnij.
CATfrcomCheshire:
Baz, nie gniewaj sie na mnie, ja naprawde lubie i szanuje caly Provi blok, bo najprawdopodobniej gracie w ta gre najlepiej z nas wszystkich, tzn tworzycie jakas utopie w wymyslonym wirtualnym swiecie, i sie z tego cieszycie. To jest fajne, i sam tam przylece was bronic, jak mi zalatwisz czasowy (na czas wojny tylko) reset standow do YARRR. Potem mozecie nas znowu wrzucic na red, bo perspektywa przylatywania do was na lowy jest zbyt kuszaca, zebym mial kiedykolwiek sie pwostrzymac :) Jestescie jak ostatnie bizony w ameryce :) Mowie serio, zalatw mi czasowy reset standow, to wpadniemy tam gangiem med t2 poskirmishowac AAA, ale sory - nie bedziemy wchodzic do floty provibloba, ani wlaczyc pod waszym FC
MightyBaz:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Styczeń 29, 2010, 12:07:29 ---reset standow do YARRR.
--- Koniec cytatu ---
lap xawrasa albo kersha, z cva to chyba equinox
Sammani:
Jak zalatwisz reset standow do c0ven to tez przylecimy was bronic. Serio, serio.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej