Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Providence vs AAA
Totalizator:
Żeby było śmieszniej AAA pokazało że wystawia 130 osób w swoim prime (my wczoraj mieliśmy 200 w euro flocie) więc teraz wszyscy u nas krzyczą żeby zacząć inwazję na FAT.
Auenarel:
--- Cytat: Zsur1aM w Styczeń 12, 2010, 14:03:21 ---Jak chcesz podac sq i align floty ktorej nie widzisz?
Na polu walki nie ma jednej zorganizowanej floty, jest meatshield - aka citadel fleet oni maja wlasne zadania i wlasnego FC i nie maja bezposredniego kontaktu z sniperami. Afaik typ ktory byl warp-in'em nie zaladowal grid'a, sam FC o tym ze tam siedzicie dowiedzial sie od reszty floty : )
--- Koniec cytatu ---
padlem.... niech Wasi FC poczytaja cos o skautach.. warp pointach.. komunikacji we flocie miedzy roznymi skladami. Tak w normalnych sojuszach support, bsy czy capitale siedza na oddzielnych kanalach z oddzielnymi FC, ktorzy sie KOMUNIKUJA z soba na channel commandzie. Do tego sa jeszcze kanaly in game gdzie sie wchodiz na eve voice i gada z sojusznikami i koordynuje wszystko.. tak tak dobry FC musi miec podzielna uwage. Ehh naprawde ten tekst z cytatu wyzej mnie bardzo rozbawil:)
Goomich:
--- Cytat: Zsur1aM w Styczeń 12, 2010, 14:03:21 ---Jak chcesz podac sq i align floty ktorej nie widzisz?
--- Koniec cytatu ---
Słyszeliście o covert opsach?
Zsur1aM:
--- Cytat: Auenarel w Styczeń 12, 2010, 14:26:24 ---padlem.... niech Wasi FC poczytaja cos o skautach.. warp pointach.. komunikacji we flocie miedzy roznymi skladami. Tak w normalnych sojuszach support, bsy czy capitale siedza na oddzielnych kanalach z oddzielnymi FC, ktorzy sie KOMUNIKUJA z soba na channel commandzie. Do tego sa jeszcze kanaly in game gdzie sie wchodiz na eve voice i gada z sojusznikami i koordynuje wszystko.. tak tak dobry FC musi miec podzielna uwage. Ehh naprawde ten tekst z cytatu wyzej mnie bardzo rozbawil:)
--- Koniec cytatu ---
Alez u nich jest to samo, FC moga sie komunikowac ale poszczegoli piloci nie maja kontaktu..
--- Cytat: Mona X w Styczeń 12, 2010, 14:27:43 ---Słyszeliście o covert opsach?
--- Koniec cytatu ---
A jak myslisz o czym mowie? Covops nie zaladowal grida przy hubie, o to cala gra.. co robili ci przy bramach nie mam pojecia...
Totalizator:
CVA nie ma szpiegów na wrogim tsie bo to niehonorowe, bez szpiegów nie będziesz wiedział gdzie jest wroga flota. Nawet c0ven ma u nas szpiegów co mnie zaskoczyło choć nie powinno :buck2:.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej