Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Providence vs AAA
Zsur1aM:
--- Cytat: Aeon Horax w Styczeń 12, 2010, 13:52:57 ---que?
Wierz mi, byłem na różnych akcjach, ale żeby FC nie wiedział gdzie jest wroga flota (o intelu jak liczna, gdzie alignuje etc. już nie wspomnę), albo nie miał oczu na strategiczne punkty systemu... nie, nie przypominam sobie takiego braku kompetencji nawet u najgorszych FC. :(
--- Koniec cytatu ---
Jak chcesz podac sq i align floty ktorej nie widzisz?
--- Cytat: Julius Septimus w Styczeń 12, 2010, 13:54:28 ---Tego nie kumam. Wskoczyła Wam do systemu 150-osobowa flota wroga i nie zastanawiało Was gdzie ona jest? Czy może w ogóle takie małe siły jak nasze nie zaprzątają Waszej uwagi? ;)
Nie mówiąc juz o tym, że regrupowanie się gdziekolwiek poza ssem i posem bez posiadania tam oczu jest...ehm...ryzykowane i mało profesjonalne.
Ponadto przez dobre 5 minut przed Waszym wskokiem na iHub'a co kilkanascie sekund wskakiwały tam pojedyncze statki (w sumie z 15 z czego połowa LFA, ze 2 CVA). Kilku zdecydowanie grid się załadował bo strzelały i próbowały uciekać. zaden z tych pechowców nie uznał za stosowne przekazac Wam, że na hubie stoi 300-osobowa flota wroga? :DCo więcej jakies 2 minuty przed Waszym wskokiem tam flota -A- została zaatakowane przez oddział bombowców (tym też się grid załadował).
Więc się pytam: Jakim, kurka, cudem FC nie wiedział, ze tam jestesmy? :D
--- Koniec cytatu ---
Na polu walki nie ma jednej zorganizowanej floty, jest meatshield - aka citadel fleet oni maja wlasne zadania i wlasnego FC i nie maja bezposredniego kontaktu z sniperami. Afaik typ ktory byl warp-in'em nie zaladowal grid'a, sam FC o tym ze tam siedzicie dowiedzial sie od reszty floty : )
Totalizator:
Jakbyście poczytali teraz nasze forum to byście zdechli ze śmiechu bo są ludzie którzy na serio proponują wprowadzenie w goonswarmie zakazu piractwa w amarr space i wprowadzenie NRDS w provi po to żeby przekonać do siebie CVA :2funny:
horax:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Styczeń 12, 2010, 14:09:44 ---Jakbyście poczytali teraz nasze forum to byście zdechli ze śmiechu bo są ludzie którzy na serio proponują wprowadzenie w goonswarmie zakazu piractwa w amarr space i wprowadzenie NRDS w provi po to żeby przekonać do siebie CVA :2funny:
--- Koniec cytatu ---
Ale w provi jest NRDS ???
Sammani:
Nie wiem co wy tutaj chlopaki piszecie o nie ladowaniu grida. Ludzie u nas po kilka razy rewarpowali (co nie bylo trudne skoro mieliscie chyba z max 3 dykty i 2 hice na pocztaku walki a pozniej juz nic) i zawsze im sie grid ladowal. Ja tez rewarpowalem i nie bylo problemow, a przeciez ci ktorzy rewarpowali w czasie bitki mieli do zaladowania grid z wasza i nasza flota, a nie tylko nasza. ::)
Totalizator:
--- Cytat: Aeon Horax w Styczeń 12, 2010, 14:11:31 ---Ale w provi jest NRDS ???
--- Koniec cytatu ---
Tak ale my tego nie respektujemy i mamy u CVA minusa ::)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej