Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Providence vs AAA

<< < (3/84) > >>

Ian666:
A mi to wygląda na oswajanie się GS z myślą że za jakiś czas mimowolnie będą odkrywać na nowo low seki czy roamy po 0.0 blisko empire :)

Zresztą goonsy nigdy nie słyneły z ofiarności gdy przychodziło do obrony swoich sojuszników, a takie roamy z daleka od Fountain to też taki sposób na oderwanie się i porobienie czegoś innego. Dowództwo GS już spisało PL na straty i wie że Fountain w końcu padnie, tylko jeszcze o tym głośno nie mówią aby nie zaczęła im samym siadać partycypacja ;)

SokoleOko:

--- Cytat: Aptu w Styczeń 07, 2010, 13:45:48 ---Co do kondycji -A- to owszem cały czas roamują po Provi, ale jak przyszło dobić POS Cold Steel Alliance w 2J-WJY to niestety nie pojawili się. Czyżby przestraszyli się 230 osobowego Provibloba? ::)

--- Koniec cytatu ---

Akurat ten POS był zreinforce'owany przez Ushra'Khan, ale dowództwo wymyśliło "lepszy" plan na ten wieczór w postaci klepania jakiegoś lowsecowego POS-a Dark Taboo. W kompletnie bezsensowny sposób polecieliśmy do Heimatar, gdzie FC wsadził nas w jakąś rozróbę rodem z wiejskiej dyskoteki (300+ na localu w lowsecu bez dodatkowych chomików), która - wobec potężnego lagfestu - skończyła się generalnie pełnym failem (nie osiągnęliśmy celu taktycznego i ponieśliśmy strat). Wobec przerzedzenia floty do mniej więcej połowy, "secondary objective" jakim było dobicie POS-a w 2J został skierowany do segregatora numer 13, zwanego okrągłym (czyli kosza) i tyle było z tego upojnego wieczora.

Przez 45 minut walki (zanim spadłem) wystrzeliłem sześć salw z AC Tempesta  :uglystupid2:

Skeer:
Bruce, a czemu GS się nie rozpada, choć na nasz gang shield bc w C3N wrzuciliście 1,5x większy blob wszystkiego - od frejki do carrierów i w sumie uratowaliście capsy tylko dlatego, że się nam ammo pokończyło...?

Alto Saotomeo:

--- Cytat: Skeer w Styczeń 07, 2010, 14:39:29 ---wrzuciliście 1,5x większy blob wszystkiego - od frejki do carrierów i w sumie uratowaliście capsy tylko dlatego, że się nam ammo pokończyło...?

--- Koniec cytatu ---

owned :D

Val Heru:
gratki GS

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej