Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Opinia ogolna - Nowa Centrala

<< < (9/20) > >>

P_UNKNOW:
Ja proponuje zrobić ankietę na temat porównania starej centrali do nowej itp. Żeby nie było wątpliwości czy Admini chcą tego samego co użytkownicy.

JimmyBrownie:
A co Ci da ankieta? :) Jedyne sensowne wyjście to spisanie przez użytkowników zmian i propozycji w punktach, wtedy "góra" zobaczy czego lud chce :] Wrzućcie też więcej styli dla forum - JAŚNIEJSZCH - mam wrażenie, że Hastra jest satanistą  >:D

Hastrabull:

--- Cytat: Pawel Unknow w Grudzień 29, 2009, 22:22:24 ---Ja proponuje zrobić ankietę na temat porównania starej centrali do nowej itp. Żeby nie było wątpliwości czy Admini chcą tego samego co użytkownicy.

--- Koniec cytatu ---

Taka ankieta nie ma sensu bo kodu starej centrali juz nie ma.
Tak wiec przystaje na propozycje Jimmiego. Wypisz w punktach co chcesz zmienic w aktualnej wersji centrali a 'gora' czyli w sumie ja zobacze co da sie zrobic. Ewentualnie zwale robote na Gregoriusa ;D

Gregorius:
Służę pomocą :]]

Btw. jak zdążyłem się rozejrzeć - system tabelkowy, więc trza trochę pogmerać ;)
Nadal proponowałbym zrobienie na topie div'ka w którym wsadziłbym ikonki (mogą być nawet ciut mniejsze) - do zmiany templatki. Te "wmontowane" w header są... no cóż.. niezbyt fajnie wyglądają ;)

Hastrabull:
jak ci sie takiego css'a przygotowac to zapraszam :) ja teraz troche tkwie w kodzie, wiec nie zajme sie tym szybko

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej