Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Opinia ogolna - Nowa Centrala
Xarthias:
--- Cytat: Colonel w Grudzień 28, 2009, 23:56:22 ---rozciagnijcie najnowsze posty do liczby 15, satysfakcja gwarantowana
--- Koniec cytatu ---
http://www.eve-camp.com/centrala/forum/index.php?action=unread
;)
Okropniak:
ugh,
no przecież że nie tutaj - tylko na portalu ;p
Każdy jak wchodzi to pierwsze co widzi to kilka ostatnich wątków z forum, jak widzi coś "dla siebie" do wchodzi i patrzy co i jak, a często gęsto zdarza się że coś niknie po nawałą innych postów i się gość na forum nawet nie pokaże.
Osobiście też tak robię - wchodzę jedynie na te wątki które widzę na portalu, na samo forum - od wielkiego dzwona jak coś znaleźć chcę co kiedyś gdzieś widziałem.
Nie wiem czy inni tak mają?
JimmyBrownie:
Ogólnie to imo. Centrala cofnęła się w rozwoju :] Forum jest z dupy, strona główna też - totalnie nieczytelna. Może zacznę tu zaglądać jak wszystko wróci do normy :)
Xarthias:
--- Cytat: Okropniak w Grudzień 29, 2009, 14:05:49 ---ugh,
no przecież że nie tutaj - tylko na portalu ;p
Każdy jak wchodzi to pierwsze co widzi to kilka ostatnich wątków z forum, jak widzi coś "dla siebie" do wchodzi i patrzy co i jak, a często gęsto zdarza się że coś niknie po nawałą innych postów i się gość na forum nawet nie pokaże.
Osobiście też tak robię - wchodzę jedynie na te wątki które widzę na portalu, na samo forum - od wielkiego dzwona jak coś znaleźć chcę co kiedyś gdzieś widziałem.
Nie wiem czy inni tak mają?
--- Koniec cytatu ---
Ja tam mam linka od razu do nieprzeczytanych, a na sam portal zaglądam od wielkiego dzwona :P
Ale jak komu wygodnie...
--- Cytat: JimmyBrownie w Grudzień 29, 2009, 14:13:22 ---Ogólnie to imo. Centrala cofnęła się w rozwoju :] Forum jest z Zostałem ocenzurowany, strona główna też - totalnie nieczytelna. Może zacznę tu zaglądać jak wszystko wróci do normy :)
--- Koniec cytatu ---
Dziękujemy za konstruktywną krytykę :2funny:
Papa.
Raiha:
Jak dla mnie strona główna stała się przez ta zmianę praktycznie nie potrzebna , chyba tylko do API. Strasznie minimalistyczna. Mozna by rozciągnąć trochę w dol te tabele , więcej nowych postów widocznych itp. Na dużym monitorze strona wygląda na maleńką. :)
Gdyby dodać co niej jakieś newsy ze świata EVE coś jak było na starej stronę możne by trochę to pomogło. Bo jak na razie to tylko pokazuje linki z forum :P .
Zmienione zostało forum to akurat dobra zmiana. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej