Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

ATLAS na polnocy

<< < (9/19) > >>

Totalizator:
Bobby nie zajmie geminate bo jak któryś z atlasów napisał na forum, planem waszym jest pozostawienie zajmowania sova i infrastruktury jakiemuś nowemu petowi, co zawsze kończy się tragedią lub co najmniej strasznymi opóźnieniami. Mimo iż Phreeze moim zdaniem się zadął i przeszacował swoje możliwości to nie walczycie tutaj ze Smashem czy Roadkillem którzy nie mają poza Geminate dokąd uciec i których jedyną siłą jest blob, NC będzie rzucało na was floty aż uznają że im się nie opłaca, a jako że sprawa stała się niejako prestiżowa to poprzeczka do tego ustawiona jest wyżej niż się wam wydaje  :knuppel2:. Co do dronkowych ruskich to choć z nami są na + to NC nie lubią i nigdy nie lubili więc dopóki sami ich nie ruszycie to szanse że sie ruszą są bliskie zeru.

:edit:

uśmieję się natomiast jeśli jak opadnie kurz sami nie najadą Geminate żeby zrobić sobie region buforowy i bezpieczną ścieżkę do empire, bogate zasoby Technetium w geminate wyglądają dużo lepiej po Dominion kiedy dyspro i promet już same sojuszu nie utrzymają.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Scaryman w Grudzień 17, 2009, 12:42:00 ---ekhm... mam wrażenie czy ani Legion ani YARR nie sa głównymi aktorami w tym konflikcie? Bo po ilościu postów  można odnieśc takie wrażenie...  :laugh:
Przecież obydwaj jesteście przy okazji większej wojny więc skąd te emocje?
--- Koniec cytatu ---

Słusznie, także mea culpa  :)
A chciałem tylko troszke humoru w dyskusje wprowadzic .

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Scaryman w Grudzień 17, 2009, 12:42:00 ---ekhm... mam wrażenie czy ani Legion ani YARR nie sa głównymi aktorami w tym konflikcie? Bo po ilościu postów  można odnieśc takie wrażenie...  :laugh:
Przecież obydwaj jesteście przy okazji większej wojny więc skąd te emocje?

--- Koniec cytatu ---

Zalozymy sobie swoj wlasny temat, (YARR vs PLCA:)  jak bedziemy sobie mieli cos wiecej do powiedzenia, zreszta kogo obchodza wasze Wielkie Wojny ^^

Yogos:
Post Roninka wydzieliłem do Flamewara  :knuppel2:

http://www.eve-centrala.pl/forum/index.php?topic=7543.0

Straszny:
drugi MS skasowany przez roam szalonych tytanów... :P

http://killboard.atlas-alliance.com/?a=kill_detail&kll_id=133635

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej