Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
ATLAS na polnocy
Alto Saotomeo:
--- Cytat: KusKus w Grudzień 15, 2009, 16:29:52 ---Ja nie wiem po co ta cala gadka... WI musi najpierw wydokowac zeby cos sie dzialo :D
--- Koniec cytatu ---
Efekt jezeli WI wydokuje ze stacji:
http://killboard.atlas-alliance.com/?a=kill_related&kll_id=129570
Yogos:
Ano w Geminate pierwsze koty za połoty.
NC wskoczyło, nie załadowało grida i dostało klepe.
Następnym razem pewnie użyją tytana żeby najpierw wejść do systemu :buck2:
KusKus:
Pewnie IW nie wywalilo brecketow :P
Atlas - NC 2:0 ;]
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Alto Saotomeo w Grudzień 16, 2009, 09:03:24 ---Efekt jezeli WI wydokuje ze stacji:
http://killboard.atlas-alliance.com/?a=kill_related&kll_id=129570
--- Koniec cytatu ---
No cóż, podstawowy błąd z przyjmowaniem bitwy z dwukrotnie liczbniejszym przeciwnikiem, totalna głupota WI i nic więcej ;) Chyba że nie wiedzieli za system obok są takie siły...ale to tez ich nie usprawiedliwia, nie przyjmuje sie bitwy "na pałę".
Inna sprawa, ciekawi mnie jaky sie to skończyło gdyby wystawili takie same siły ;)
Alto Saotomeo:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Grudzień 16, 2009, 10:07:18 ---No cóż, podstawowy błąd z przyjmowaniem bitwy z dwukrotnie liczbniejszym przeciwnikiem, totalna głupota WI i nic więcej ;) Chyba że nie wiedzieli za system obok są takie siły...ale to tez ich nie usprawiedliwia, nie przyjmuje sie bitwy "na pałę".
Inna sprawa, ciekawi mnie jaky sie to skończyło gdyby wystawili takie same siły ;)
--- Koniec cytatu ---
Troche inny obraz sytuacji. Flota Atlasu w liczbie okolo 260 osob ustawilo sobie spot nad brama wlotowa do systemu. Hosty wskakuja, zaczyna sie lagoza. Local osiaga liczbe 600+. Z tego wynika ze hosty wystawily ponad 400 osob do walki z czego wiekszosc z nich sie wylogowala z powodu braku grida. Ci ktorzy czekali na grid odwiedzili klonownie. Co niektorzy zaczeli sie pozniej logowac i byli dobijani pojedynczo. W kazdym razie jak spojrzalem na local to bylo troche ponad 600 osob.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej