Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

ATLAS na polnocy

<< < (3/19) > >>

Straszny:

--- Cytat: lorgius w Grudzień 16, 2009, 11:37:57 ---Wracam po świętach, fora pewnie będę obserwował także piszcie co się dzieje tylko zachowajcie ten potłuczony bełkot o wydokowaniu lub głupocie na CAOD bo tam jest jego miejsce  ;)

--- Koniec cytatu ---

uwielbiam taki DYSTANS do gry, wczoraj sam pisałeś że że Atlas dla Ciebie jest na poziomie Goonswarm i jak pamiętam polecałeś gangować Atlasowi korpy industrialne... no a dzisiaj to co pisze druga strona to bełkot i głupota.

sneer:
a ja go nawet rozumiem
porównując do ostatniej dużej bitwy przed dominion czyli bicia goonów w t-par to jakby nie patrzec wydajnosc serwerów ccp zrobiła gigantyczny krok wstecz
lagoza i kilkusekundowe freezy trwały cały czas od mojego wczorajszego zalogowania się 
połowa gunów nie odblokowała się nawet kiedy już wrócilismy do bazy czyli 30 min i 15j po bitwie
komfort walki również daleki od akceptowalnego
i co by nie mówić ja też tak walczyć nie chcę

btw . w sytuacji kiedy przeciwnik nie chce // albo nie potrafi jak NC :) // zebrac sie w rozsądnym czasie patrzenie na onlinujace sie przez 3h SBU to gigantyczna porażka
przeżyłem wczoraj to doświadczenie jakoś ale aż skręca mnie jak myślę o powtórce ....
więc pod tym względem dla mnie dominion=fail
ale to już czysto osobista dygresja

z innej beczki - do systemu prowadziły 3 bramy
z kierunku z którego przybyło NC 2
na cholerę idioci skakali przez jedną tylko ????
ale to już tylko ich genialny fc wie pewnie ....

Dormio:

--- Cytat: sneer w Grudzień 16, 2009, 12:07:52 ---z innej beczki - do systemu prowadziły 3 bramy
z kierunku z którego przybyło NC 2
na cholerę idioci skakali przez jedną tylko ????
ale to już tylko ich genialny fc wie pewnie ....

--- Koniec cytatu ---
Pewnie bał się, że jak podzieli siły to ma wtopę murowaną, zapomniał tylko, że siedzący po drugiej stronie albo sam musi podzielić siły albo w ciągu około 2-3 minut rozwalić połowę sił które wg raportu byłyby mu równe...

Straszny:
rozmowa FC NC

- zbierz dużo ludzi i wrzuć ich razem do systemu... potem jakoś będzie
- kurde... i to zadziała?
- no zawsze działało, jak nie to wrzucaliśmy jeszcze więcej...

lorgius:

--- Cytat: Scaryman w Grudzień 16, 2009, 11:46:26 --- no a dzisiaj to co pisze druga strona to bełkot i głupota.

--- Koniec cytatu ---

Tylko ta część trollowana na coad o niewydokowywaniu itp. (z tamtąd zresztą żywcem ściągnięta). Drugi punkt widzenia zawsze z chęcią czytam. I tylko od propagandy boli mnie głowa.

Marka jaką sobie wyrabiacie jako Atlas to wynik tylko Waszych decyzji - zarówno jeśli chodzi o pozytywne jak i negatywne jej strony. Nie napisałem niczego nowego o czym by się już nie mówiło od jakiegoś czasu.

Wesołych świąt  :)

PS moglibyśmy wskoczyć nawet przez wszystkie bramy z podieloną kampą na każdej a i tak zginęlibyśmy jeden po drugim bez możliwości jakiejkolwiek sensownej odpowiedzi.
CCP win

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej