Eve Online > Dyskusje ogólne

Drama bomb... o bombach :)

<< < (5/22) > >>

Crux:
Jeśli chodzi o wprowadzenie samych "trałowców" to największy sens miało by to gdyby istniały w grze jakieś miny.
Statki zwalczania SB- myślę, że cepy mogły by dostać jakiś "exclusive" moduł pozwalający łapać bombery, albo np. EAS*(np. kitsune) coś co  deaktywuje bomby w promieniu iluś tam km (ofc z szansą na zadziałanie na każdy poz. electronic attack ships).

--- Cytat: Mighty Baz w Grudzień 14, 2009, 13:29:25 ---http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1232721

--- Koniec cytatu ---
Powinieneś rozwinąć nieco wstęp do tego topicu.

*dlatego na tych statkach, żeby miały jakąś unikalną rolę, bo teraz są tanimi wersjami reconów.

MightyBaz:
dodalem pare pomyslow na eve o, look at there

magni:

--- Cytat: Kombat w Grudzień 14, 2009, 13:16:40 ---Niektórzy już próbowali i whine bierze się z tego że NIE MA kontry na bombery obecnie żadnej. Nie jesteś w stanie zalockować bombera cepem na 2 sensor boosterach w jego cyklu 'uncloack, launch bomb, cloack'.

--- Koniec cytatu ---
latales kiedys bomberem? po wylaczeniu cloaka nie mozesz go znowu wlaczyc przez 5 sek. ten czas to az nadto dla cepa zeby cie zalokowal...

F-YU:
specyficznie zfitowanym laczkiem się miło bombry morduje.
10 takich laczków we flocie zrobi osłonę dla całej floty przeciw bomberom.
4x sensor booster, 3x warp disruptor - mogą być i arazu, tyle że flaczki tańsze
przynajmniej przeciwnik ma szanse na "pozbycie" się swoich bombowców z grida  :) w razie ataku.
szanse złapania tym bombera w promieniu disruptora po odpaleniu bomb = 100%.
(latałem, łapałem, to nie jest eft war ;)

na dole 2x 1600 i damage control

Szakal:

--- Cytat: Crux w Grudzień 14, 2009, 13:45:51 ---Jeśli chodzi o wprowadzenie samych "trałowców" to największy sens miało by to gdyby istniały w grze jakieś miny.
Statki zwalczania SB- myślę, że cepy mogły by dostać jakiś "exclusive" moduł pozwalający łapać bombery, albo np. EAS*(np. kitsune) coś co  deaktywuje bomby w promieniu iluś tam km (ofc z szansą na zadziałanie na każdy poz. electronic attack ships).Powinieneś rozwinąć nieco wstęp do tego topicu.

*dlatego na tych statkach, żeby miały jakąś unikalną rolę, bo teraz są tanimi wersjami reconów.

--- Koniec cytatu ---

misiek 6 lat temu byly miny i nie dalo sie grac jak nagle na gridzie bylo 10k min ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej