Eve Online > Dyskusje ogólne

e-honor a PVP

<< < (12/13) > >>

eliza_eli:

--- Cytat: Okropniak w Grudzień 13, 2009, 13:40:27 ---Colonel - ty rodziny nie masz czy jak? ich pomęcz - chcesz być Gonzo to nie machaj jajami bo od tego większe nie będą ;p

--- Koniec cytatu ---

TUTAJ TROSZECZKĘ SIĘ ZAPĘDZIŁEŚ...

ŻAŁOSNE...

Colonel:

--- Cytat: Okropniak w Grudzień 13, 2009, 13:40:27 ---Colonel - ty rodziny nie masz czy jak? ich pomęcz - chcesz być Gonzo to nie machaj jajami bo od tego większe nie będą ;p

--- Koniec cytatu ---
Tracisz kontrole...kabla Ci nie przegryzlem od internetu..czego jestem pewien...a tu juz mowa o rodzinie...
huh...Wyzwalem Cie na pojedynek na virtualne stateczki a Ty juz czujesz sie meczony?

Malag Maradan:
Nie Okropniak, to ja to wywołałem głupim postem na początku :P

Jakoś ostatnio co napiszę na forum CBC niby nic nie znaczącego posta, to się z tego robi później wielka dyskusja  :buck2:

Final word w kwestii zaufania: nie mówię o sytuacji pomiędzy ludźmi, z którymi znasz się już X czasu (zwłaszcza, gdy nie raz nie pięć się z nimi spotkałeś w RL i wiesz gdzie mieszkają  :knuppel2: ). U nas w korpie różnie są ludzie - jedni z nastawieniem takim, jak Ty, inni z bliższym mojemu, ale jak trza było ostatnio zrobić zakupy dla mojego alta, nie wahałem się dać tych paruset baniek kumplowi.

Cała dyskusja o zaufaniu jest o sytuacji, gdy spotykasz kogoś do tej pory nie znanego.

FINITO

XART - ZAMKNIJ TOPIC PLZ  :)

Val Heru:
10m na colonela

NeX:

--- Cytat: Malag Maradan w Grudzień 13, 2009, 13:52:05 ---XART - ZAMKNIJ TOPIC PLZ  :)

--- Koniec cytatu ---

Nie ma mowy. Jesteście atrakcją weekendu  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej