Eve Online > PVE
[PVE] Paladin
Hastrabull:
no wiec zrobilem pierwsza w swoim zyciu misje l4.
Przyznaje, ze wczesniej staralem sie je robic raven'em, ale dostawałem szału widzac jak wolno to idzie. Tak wiec wczoraj zakupiłem paladina, wyposażyłem go w t2 (nie mam niestety kasy na frakcyjne zabawki) i poleciałem robic misje vengeance dla caldari.
Pierwsze podejscie - megapulsy i pasywny tank na eanm II
Wyczyscilem pierwszy i drugi pocket, poleglem na trzecim. Na 20% armora musiałem uciekac.
Drugie podejscie - tachyony i profilowany tank czyli 2 active resisty kinetic
Wyczyscilem trzeci pocket w ok 7,5 minuty
Podsumowujac:
Pulsy sa fajne, mocno bija, ale tachyony bija mocniej i dalej. Nie wiem jeszcze niestety jak to wyglada z trackingiem na tchyonach, bo nic nie podlecialo blizej niz 55km.
Xarthias:
--- Cytat: Hastrabull w Grudzień 09, 2009, 10:10:42 ---no wiec zrobilem pierwsza w swoim zyciu misje l4.
--- Koniec cytatu ---
Jesteśmy z Ciebie dumni :2funny:
Doom:
--- Cytuj ---Przyznaje, ze wczesniej staralem sie je robic raven'em, ale dostawałem szału widzac jak wolno to idzie.
--- Koniec cytatu ---
Niestety Ravki po nerfie missile są delikatnie rzecz ujmując ie takie fajne jak były
--- Cytuj ---Pierwsze podejscie - megapulsy i pasywny tank na eanm II
Wyczyscilem pierwszy i drugi pocket, poleglem na trzecim. Na 20% armora musiałem uciekac.
Drugie podejscie - tachyony i profilowany tank czyli 2 active resisty kinetic
Wyczyscilem trzeci pocket w ok 7,5 minuty
--- Koniec cytatu ---
Oszukiwałeś :P dwa różne tanki, na dwóch różnych artyleriach, aktywny tank sprawdziłby się też na pulsach (to co Ci wysłałem jest skuteczne jako omni dopiero kiedy włoży się tam enamy z odpowiednią liczbą zer w cenie :2funny: )
--- Cytuj ---Podsumowujac:
Pulsy sa fajne, mocno bija, ale tachyony bija mocniej i dalej. Nie wiem jeszcze niestety jak to wyglada z trackingiem na tchyonach, bo nic nie podlecialo blizej niz 55km.
--- Koniec cytatu ---
Pogadamy po misji na której mało co zaczyna powyżej 30 km i nie ma zamiaru zwiększać dystansu a silniki zapchają Ci weby :P
Hastrabull:
--- Cytat: Xarthias w Grudzień 09, 2009, 11:39:36 ---Jesteśmy z Ciebie dumni :2funny:
--- Koniec cytatu ---
Moim skromnym zdaniem jestem rekordzista i powinienem trafic do jakiejs odmiany rekordow guinessa Eve-Online :D po 5 i pol roku gry w gre udalo mi sie osiagnac standing wystarczajaca wysoki aby zrobic misje lvl4 :D
Po czym musialem do niej podchodzic 4 razy, bo nie umialem jej skonczyc :D hehehe
Doom:
--- Cytat: Hastrabull w Grudzień 09, 2009, 12:24:33 ---Moim skromnym zdaniem jestem rekordzista i powinienem trafic do jakiejs odmiany rekordow guinessa Eve-Online :D po 5 i pol roku gry w gre udalo mi sie osiagnac standing wystarczajaca wysoki aby zrobic misje lvl4 :D
Po czym musialem do niej podchodzic 4 razy, bo nie umialem jej skonczyc :D hehehe
--- Koniec cytatu ---
Ot i macie tu efekt nie uczęszczania do UA na szkolenia :2funny:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej