Eve Online > PVE
[PVE] Paladin
Stary Pierdola:
Paladin jest moin statkiem docelowym , caly plan rozwoju postaci jest zrobiony pod ten statek razem z powolnym kupowaniem implantow dla niego , oto moj fit:
http://eve.battleclinic.com/loadout/31046-Paladin-Mission-Cheap.html
Prosze o konstruktywna krytyke , bardzo prosze o rady od pilotow ktorzy lataja tym statkiem a nie EFT specjalistow (takich jak ja).
Ellaine:
To klasyczny, sensowny fit.
Na niektórych misjach lepsze będą mega beamy ze względu na tracking.
Jrkan:
Jeżeli będziesz robił misje przeciw Bloodom i Sanshom to lepsze będą Pulsy, ze scorchami będziesz miał 45km optimala czyli dokładnie tyle ile wystarcza na niemal wszyskie misje. Do tego dodaj weba do którego Paladin ma bunusy i możesz rozstrzeliwać cruzy orbitujące <10km a może nawet fregaty, zamiast szczuć je dronami.
Morbius:
Palladina ciężko zrobić na perma wogóle, ale to co masz to chyba zdecydowanie za mało - 5-6 min repowania i zostaniesz bez prądu, imho za dużo tracking compów, daj jeszcze 1 cap recha i weba. od klepania małych gówienek masz dronki
Stary Pierdola:
--- Cytat: Ireul Taar w Listopad 13, 2009, 09:15:48 ---Przeciez toto capa nie trzyma :D
--- Koniec cytatu ---
50m z wyłączonymi tractor beams i salvager , 10m kiedy wszystko pracuje , stable z wyłączonym jednym działkiem...
Praktycznie to jest cap stable bo zawsze wyłączasz działa chociaż na chwile : zmieniając target czy kryształy
Siłą tego statku jest jego DPS , to pozwala robić misje szybko i nie przyjmować za dużo damage (oczywiście to są moje teoretyczne wypociny bo przecież nie latam nim ani jeszcze w życiu jednej misji lvl 4 nie zaliczyłem)
P.S. Pod fitem w Battlerclinic podałem implanty , prosze brać je pod uwagę.
--- Cytat: Morbius w Listopad 13, 2009, 09:28:54 ---Palladina ciężko zrobić na perma wogóle, ale to co masz to chyba zdecydowanie za mało - 5-6 min repowania i zostaniesz bez prądu, imho za dużo tracking compów, daj jeszcze 1 cap recha i weba. od klepania małych gówienek masz dronki
--- Koniec cytatu ---
Po rozmowach z pilotami którzy w praktyce używają tachyonów jeszcze bardziej jestem za dwoma tracking computers zdecydowanie , poza tym masz możliwość zmiany skryptów i zwiększenie optimala na Multi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej