Eve Online > Dyskusje ogólne

EVE CENTRALA NA SPRZEDAZ - CZYZBY? NIEEEE :)

<< < (4/6) > >>

pticu:

--- Cytat: zabbas w Listopad 06, 2009, 13:01:06 ---Wyrazy uznania także odemnie  O0

Przyznam, że jest to jeden z nielicznych portali jakie odwiedzam codziennie.

Jedna uwaga: w liście "od" zamieniłeś wszystkie imiona i nazwiska na "xxx", a w odpowiedzi nie  :P

--- Koniec cytatu ---

loozik, tam jest tylko jedno imie :) a pozatym to moj list i moge z nim robic co mi sie podoba :D

Tomash Kovahlsky:
 :sparta: :purge:

:love: :love: :love: :love:

Hastrabull:
ja swojego nie bede wklejal, bo jest ciut mniej elokwentny ;)

NeX:
Podziękować za postawę :)

Szanse na interesującą egzystencję EVE-Centrali jako komercyjnej strony są bliskie zera. Jestem zarejestrowany na większości forum "firmowych" związanych z grami niemal od początku istnienia tego rynku i internetu w Polsce. Praktycznie są martwe, albo tak drętwe, że bezużyteczne (to opinia dla tych co myślą, że tutaj wolność wypowiedzi im ograniczają). Chyba jedyny pozytywny przykład w historii gier, to firmowe forum serii X Egosoftu, ale to równie specyficzne środowisko jak EVE i żyjące w symbiozie z producentem gry. Zarząd jakiegokolwiek zewnętrznego przedsiębiorstwa nie zapewniłby nawet ułamka wysiłku jaki został włożony w administrację naszej strony, a inwestycje? Co oni niby mogą zainwestować poza otwarciem własnego straganu na uporządkowanym już podwórku.

Linki do TC gdzieś tam mamy, koszulkami, czy tam innymi EVE kapciami handlują inicjatywy społeczne.

IMO jeżeli ktoś chce zarabiać na Centrali, to tylko TC, a do tego wystarczy widoczny baner do klikania i zasponsorowanie portalu w dotychczasowej formie.

Ellaine:
Nie nastawiajcie się negatywnie, może zafundują nam koszulki :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej