Eve Online > Dyskusje ogólne

EVE CENTRALA NA SPRZEDAZ - CZYZBY? NIEEEE :)

<< < (6/6)

naye666:
EEee no ok, wiadomość fajna, ale tego typu wiadomości są jakby to powiedzieć "tajemnicą" i nie należy ich udostępniać.
Zwłaszcza, że chyba nawet taki noob po stronach eve-online jak ja wiem o jaką firmę chodziło, w końcu ile firm sprzedaje time cody? w tym do eve jak wspomniał Administrator.
Jeżeli Administracja chciała się pochwalić, że ma wzięcie to OK, super.
Ale bez urazy, lecz jedyną częścią tej strony wartą uwagi jest FORUM i informacje na nim zawarte, reszta jest albo nieaktualna,
albo .. po prostu pusto na centrali.
Eve Centrala kojarzy mi sie bardziej jako pośrednikiem pomiędzy EVE O. a Polskimi graczami,
przydało by się więcej newsów lub chociaż Thredów informujących i nadchodzących zmianach wyszczególnione, co ma się zmienić, co nadchodzi etc.
A nie strzępki informacji, flame na innych i oftopy zewsząd później...

No nic takie moje małe 2 grosze

Xarthias:

--- Cytat: naye666 w Listopad 10, 2009, 09:48:57 ---EEee no ok, wiadomość fajna, ale tego typu wiadomości są jakby to powiedzieć "tajemnicą" i nie należy ich udostępniać.
--- Koniec cytatu ---
Polskie dziurawe prawo określa, że korespondencję może ujawnić każda ze stron korespondujących (zarówno autor jak i każdy z adresatów). O jakiej w takim razie tajemnicy mówisz? Uwierz, że bieżemy takie rzeczy pod uwagę :)

--- Cytuj ---Zwłaszcza, że chyba nawet taki noob po stronach eve-online jak ja wiem o jaką firmę chodziło, w końcu ile firm sprzedaje time cody? w tym do eve jak wspomniał Administrator.

--- Koniec cytatu ---
Nie wiesz :D (chyba, że masz coś wspólnego z tą firmą :P ), bo wbrew pozorom takich firm jest co najmniej kilka :P

A co do reszty postu - mogę poprosić po polsku? :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej