Eve Online > Dyskusje ogólne

EVE CENTRALA NA SPRZEDAZ - CZYZBY? NIEEEE :)

<< < (3/6) > >>

sneer:
 o7

Luisa:
Nice, tak trzymać i łapy precz od centrali! :)
Osobiście widziałem już upadek portalu i forum gildii C9 w AoC, w momencie kiedy CDP się nim zainteresował, wszystko zostało przeniesione na ich serwer itd. Ale osobiście uważam, że to zależy też od twórców i osób zarządzającymi. Tamci byli chciwi, nawet wystawili forum/portal na allegro na sprzedaż, więc nic dodać nic ująć... :D

MightyBaz:
Pticu, poprawnie wbiłeś kolesia w glebę - niech sobie nie wyobraża, że pasje można kupic za jakiś psi grosz.

Ale, mało kto wie, że owi mityczni adminowie/założyciele bulą prawdziwą kasę za utrzymanie portalu. Jak wiele osób dotuje portal? :diabeł:

Dlatego z jednej strony jestem zadowolny, bo jako współtwórca pewnej tylko części kontentu nie akceptuję takich marketingowych bullshitów, ale z drugiej strony trzeba kasę płacić za domenę, łącza, GB itd...

Nie mam nic przeciwko, gdyby zacna firma figurowała na płatnym bannerku, a nawet jak będą nienachalni, można założyć im dział, odpłatnie ofc :knuppel2:

zabbas:
Wyrazy uznania także odemnie  O0

Przyznam, że jest to jeden z nielicznych portali jakie odwiedzam codziennie.

Jedna uwaga: w liście "od" zamieniłeś wszystkie imiona i nazwiska na "xxx", a w odpowiedzi nie  :P

DaBlades:
Szacun  o7

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej