Eve Online > Dyskusje ogólne
EVE CENTRALA NA SPRZEDAZ - CZYZBY? NIEEEE :)
sneer:
o7
Luisa:
Nice, tak trzymać i łapy precz od centrali! :)
Osobiście widziałem już upadek portalu i forum gildii C9 w AoC, w momencie kiedy CDP się nim zainteresował, wszystko zostało przeniesione na ich serwer itd. Ale osobiście uważam, że to zależy też od twórców i osób zarządzającymi. Tamci byli chciwi, nawet wystawili forum/portal na allegro na sprzedaż, więc nic dodać nic ująć... :D
MightyBaz:
Pticu, poprawnie wbiłeś kolesia w glebę - niech sobie nie wyobraża, że pasje można kupic za jakiś psi grosz.
Ale, mało kto wie, że owi mityczni adminowie/założyciele bulą prawdziwą kasę za utrzymanie portalu. Jak wiele osób dotuje portal? :diabeł:
Dlatego z jednej strony jestem zadowolny, bo jako współtwórca pewnej tylko części kontentu nie akceptuję takich marketingowych bullshitów, ale z drugiej strony trzeba kasę płacić za domenę, łącza, GB itd...
Nie mam nic przeciwko, gdyby zacna firma figurowała na płatnym bannerku, a nawet jak będą nienachalni, można założyć im dział, odpłatnie ofc :knuppel2:
zabbas:
Wyrazy uznania także odemnie O0
Przyznam, że jest to jeden z nielicznych portali jakie odwiedzam codziennie.
Jedna uwaga: w liście "od" zamieniłeś wszystkie imiona i nazwiska na "xxx", a w odpowiedzi nie :P
DaBlades:
Szacun o7
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej