Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[IT] aka bob mk II
Totalizator:
Właśnie zrozumiałem plan molla, 50 dreadów na każdą stację w delve bo w każdej czeka następne 50 dreadów! :2funny:
Wilk:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Styczeń 01, 2010, 17:23:36 ---Właśnie zrozumiałem plan molla, 50 dreadów na każdą stację w delve bo w każdej czeka następne 50 dreadów! :2funny:
--- Koniec cytatu ---
Ale byś miał głupią minę, jakby tak było naprawę :P
Soulscream:
Mnie okropnie bawi wypowiedz Bruce'a o euro goonach grajacych w ta gre (nie ma zadnych tak naprawde). Chociaz mysle o resubie by stracic dreada i carriera bo kisza sie w stacji :<.
Totalizator:
Cóż, chylę czoła - nie zabolało.
Ian666:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Styczeń 01, 2010, 16:30:57 ---To może inaczej. Za 10h żeby przechwycić tę stację IT znów musi wystawić 50 dreadów. Ja twierdzę że przylecą flotą bsów, co najwyżej wrzucą carriery jak będzie im dobrze szło. Battlereport rozstrzygnie czy zabolała IT ta strata czy nie bardzo.U nas tymczasem sojusz wprowadził ekspresową wymianę kadłubów na rundę 2.
--- Koniec cytatu ---
IT przejeło stacje, TCU się zonlinował bez problemu. IT miało flotkę 500 osób, z czego 230 capitali i 17 tytanów. Nie było bitki, PL/SOT/GS się nie pokazało.
Jeden z niewielu km'ów http://www.it-kills.us/?a=kill_detail&kll_id=120387
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej