Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[IT] aka bob mk II
Doom:
Czyli status staklowanego miał raczej krótko :P
Ian666:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Styczeń 01, 2010, 16:19:48 ---W momencie kiedy nam się "o mało co alians nie rozjechał" trzymaliśmy 3/4 Detorid, Tenerifis, Feythabolis.
--- Koniec cytatu ---
Wiem, to była wasza zasługa, tych 30 osób we flocie. A całe NC którego nie mieliście przecież na plus i którzy nie walczyli wtedy za was, stało z boku i patrzyło jak dzielnie walczycie. W podobnej sytuacji było jakiś czas temu RA którym też partycypacja siadła, zajmowali sova tak długo aż ktoś inny nie przyleciał i go sobie nie wziął ot tak, lecz oni mieli mniej szczęścia co do sojuszników.
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Styczeń 01, 2010, 16:19:48 ---Jeżeli IT ma zamiar poświęcać 2 tygodnie i 50 dreadów na każdy system ze stacją to życze szczęścia.
--- Koniec cytatu ---
Chyba nie mają z tym takiego problemu jak ty :)
--- Cytat: Doom w Styczeń 01, 2010, 16:35:32 ---Hmm a mnie ciekawi czemu nie ćwiczono ostrego strzelania DD w tytany skoro z jednej strony było ich aż 10 a z drugiej były 4 ładne cele..
--- Koniec cytatu ---
Bo druga strona miała trochę więcej dredów, po za tym celem całej bitwy było utrzymanie / zniszczenie TCU.
Totalizator:
Mnie z kolei ciekawi dlaczego (z własnego doświadczenia również choć akurat dziś o 11 to spałem) duże bitwy w fountain mają znośny lag i generalnie da się grać a w geminate nody się sypią przy każdej walce.
--- Cytat: Bartek w Styczeń 01, 2010, 16:40:42 ---Wiem, to była wasza zasługa, tych 30 osób we flocie. A całe NC którego nie mieliście przecież na plus i którzy nie walczyli wtedy za was, stało z boku i patrzyło jak dzielnie walczycie. W podobnej sytuacji było jakiś czas temu RA którym też partycypacja siadła, zajmowali sova tak długo aż ktoś inny nie przyleciał i go sobie nie wziął ot tak, lecz oni mieli mniej szczęścia co do sojuszników.
Chyba nie mają z tym takiego problemu jak ty :)
--- Koniec cytatu ---
Trochę nie ta skala. Nam partycypacja leżała... miesiąc? RA podzielił się na solar, xix i rol, a to co zostało pod szyldem RA siedziało i farmiło w insmother przez dobre półtora roku, samemu nie wnosząc nic do sojuszu. Gdy atlas zaczął dobierać się do ich sova przyleciało i NC i PL i my również ale jako że RA niewiele z siebie dawało ostatecznie nic z tego nie wyszło.
Wilk:
Czy można zakończyć wykopywanie trupków przeszłości i gdybanie na ich temat ;)
Czas pokaże ile IT ma zasobów na tą wojnę. Bruce, cały czas zdaje się zapominasz, że BoB oddał swoje stare tereny praktycznie bez walki i ciągle ma górę statków zachomikowanych od lat chyba. Nie można tego bagatelizować.
Doom:
Tylko pytanie gdzie zachomikowanych bo jak na obecnych stacjach GS to te asesty są trochę trudno osiągalne :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej