Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[IT] aka bob mk II
DaBlades:
--- Cytat: Scaryman w Listopad 05, 2009, 10:28:25 ---Bez zapewnienia sobie bloba capitali i super capitali AAA/SW/Atlas zostaną na poziomie wielu niezłych średniaków żyjących w przestrzeni npc.
--- Koniec cytatu ---
Nom ostatni wjazd AAA+Atlas+StainWagon do A1 gdzie na 800 na lokalu było z 400 capitali pokazało w którą stronę ta gra zmierza. BSy dzisiaj to jedynie support a 100 capitali to taka sobie flota, która musi się liczyć z hotdropem
kaleba:
ja tez czekam co pokaze IT, na razie im khm "srednio" idzie
Venzon 2003:
Molle dostal takze reseta od Atlasu poniewaz zjednoczyl w ciagu dnia caly napland i nie przedyskutowal takiej decyzji z reszta "powerblocku" - w dodatku oczekuje supportu
Znapowal wszystkich kiedy oni sie radosnie miedzy soba wyrzynali O0
Bobby ma swoja polityke, ktora zaklada trzymanie sie od ex-boba jak najdalej, jesli to mozliwe - poki co wychodzi to Atlasowi na dobre
O ile sobie przypominam to na poczatku MAXa tez mielismy ponad setke capitali... wiadomo jak to sie skonczylo
Ja im zycze jak najlepiej i chcialbym zeby przejeli delve/fountain gdy wejdzie dominion, jednak musze stwierdzic, ze ponownie zawiodlem sie na Mollu
Dormio:
Nie chcę twierdzić, że całe, ba a nawet część IT to lamy, ale okrutnie się dziwię, że w szeregi BOB Mk II trafiły takie wynalazki jak Anzac.
Na ile znam (a znam przynajmniej ich empire contingent), to jest to jedna wielka banda złodzieji i oportunistów. Nie mogę się spodziwać jakości po ich części którą określili jako:
--- Cytuj --- (...) empire based contingent for people new to the game where we guide them in all facets that EVE has to offer
--- Koniec cytatu ---
ale jestem w stanie podać kilkanaście nicków, które zdecydowanie nie są "new to the game", a uczą jak kraść na misjach i na paskach.
Naprawdę ogromnie się dziwię, że trafili do IT.
Yogos:
Pragmatyzm Dormio. ANZAC ma dużo graczy w nietypowej strefie czasowej - Australijskiej.
Jest bardzo mało korpów mających primetime właśnie tam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej