Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[IT] aka bob mk II
Totalizator:
Ale ja nie mówie o morale. IT żyje głównie w npc fountain, capsy dalej trzyma w low. PL dalej spokojnie korzysta ze swoich stacji w północnym fountain. Jak polatasz trochę po okolicy zobaczysz jednego blue na jednego reda mniej więcej. Nie wiem więc skąd twierdzenie o "stacjach z których nie można wydokować"
Stary Pierdola:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Styczeń 08, 2010, 12:42:19 --- a IT dalej ma większość assetsów w stacjach npc i w low.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem jak jest teraz ale kiedy ja mieszkalem w Fountain BULG i wiekszosc SoTu siedzielismy w stacjach NPC tak ze to dla mnie zaden argument...
P_UNKNOW:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Styczeń 08, 2010, 12:47:29 ---Ale ja nie mówie o morale. IT żyje głównie w npc fountain, capsy dalej trzyma w low. PL dalej spokojnie korzysta ze swoich stacji w północnym fountain. Jak polatasz trochę po okolicy zobaczysz jednego blue na jednego reda mniej więcej. Nie wiem więc skąd twierdzenie o "stacjach z których nie można wydokować"
--- Koniec cytatu ---
Tylko głupki podczas swojej inwazji sprowadzili by swoje assety i capsy do świeżo przejętego outposta mając do wyboru jeszcze stacje NPC
Sammani:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Styczeń 08, 2010, 12:47:29 ---capsy dalej trzyma w low.
--- Koniec cytatu ---
Wydaje sie, ze Molle lekcje z PR- sobie przyswoil doskonale ^^
Goomich:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Styczeń 08, 2010, 12:42:19 ---Podoba mi się jak bezrefleksyjnie łykacie propagandę IT.
--- Koniec cytatu ---
Każdy łyka taką propagandę jaka mu pasuje. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej