Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[IT] aka bob mk II

<< < (35/44) > >>

Totalizator:
Ale ja nie mówie o morale. IT żyje głównie w npc fountain, capsy dalej trzyma w low. PL dalej spokojnie korzysta ze swoich stacji w północnym fountain. Jak polatasz trochę po okolicy zobaczysz jednego blue na jednego reda mniej więcej. Nie wiem więc skąd twierdzenie o "stacjach z których nie można wydokować"

Stary Pierdola:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Styczeń 08, 2010, 12:42:19 --- a IT dalej ma większość assetsów w stacjach npc i w low.

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem jak jest teraz ale kiedy ja mieszkalem w Fountain BULG i wiekszosc SoTu siedzielismy w stacjach NPC  tak ze to dla mnie zaden argument...

P_UNKNOW:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Styczeń 08, 2010, 12:47:29 ---Ale ja nie mówie o morale. IT żyje głównie w npc fountain, capsy dalej trzyma w low. PL dalej spokojnie korzysta ze swoich stacji w północnym fountain. Jak polatasz trochę po okolicy zobaczysz jednego blue na jednego reda mniej więcej. Nie wiem więc skąd twierdzenie o "stacjach z których nie można wydokować"

--- Koniec cytatu ---

Tylko głupki podczas swojej inwazji sprowadzili by swoje assety i capsy do świeżo przejętego outposta mając do wyboru jeszcze stacje NPC

Sammani:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Styczeń 08, 2010, 12:47:29 ---capsy dalej trzyma w low.

--- Koniec cytatu ---

Wydaje sie, ze Molle lekcje z PR- sobie przyswoil doskonale ^^

Goomich:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Styczeń 08, 2010, 12:42:19 ---Podoba mi się jak bezrefleksyjnie łykacie propagandę IT.

--- Koniec cytatu ---

Każdy łyka taką propagandę jaka mu pasuje. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej