Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[IT] aka bob mk II
Totalizator:
--- Cytat: Mona X w Styczeń 08, 2010, 14:26:33 ---Każdy łyka taką propagandę jaka mu pasuje. :)
--- Koniec cytatu ---
Śmiesznie że o tym wspominasz bo po klęsce w y-2 była u nas strasznie negatywna reakcja na wszelki spin dopóki nie dostaliśmy briefingu z którego słusznie wynikało że NC dostaje po dupie, PL dostaje po dupie a my nie bardzo wiemy co robić dalej :buck2:
horax:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Styczeń 08, 2010, 12:42:19 ---Podoba mi się jak bezrefleksyjnie łykacie propagandę IT. Fountain jest nadal 50/50 blue/red a IT dalej ma większość assetsów w stacjach npc i w low.
--- Koniec cytatu ---
Podoba mi się jak bezkrytycznie łykasz propagande 13-latków GS...
Straszny:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Styczeń 08, 2010, 12:47:29 ---Ale ja nie mówie o morale. IT żyje głównie w npc fountain, capsy dalej trzyma w low. PL dalej spokojnie korzysta ze swoich stacji w północnym fountain. Jak polatasz trochę po okolicy zobaczysz jednego blue na jednego reda mniej więcej. Nie wiem więc skąd twierdzenie o "stacjach z których nie można wydokować"
--- Koniec cytatu ---
No shit?
cyt:
Cats out of the hat now, multiple PL stations are being seiged and most remaining highends have been reinforced with good timers.
właśnie w tej chwili IT prostuje tą niezręczność
już jestem ciekawe nowej wersji propagandy Goonswarma... :2funny:
Yogos:
Ptaszki ćwierkają, że równo z atakiem Sys i -A- pod presją w Fountain znalazła się Konstelacja Jednorożca
Na kugutsu Sacul pisze też, że NC poprosili Goonsów o pomoc w P-2T
Jrkan:
Za scrapheap
--- Cytat: Raivi (Sniggerdly-Pandemic Legion) ---They're hitting our old supercap building constellation at the moment, 5 stations there.
--- Koniec cytatu ---
Pasuje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej