Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[IT] aka bob mk II

<< < (29/44) > >>

Goomich:
Ale motywację można szybko stracić po czymś takim:

--- Cytat: Viper Shizzle ---A lot of capitals are being reimbursed by CCP from last night.
--- Koniec cytatu ---

Stary Pierdola:

--- Cytat: Mona X w Styczeń 04, 2010, 13:13:39 ---Ale motywację można szybko stracić po czymś takim:

--- Koniec cytatu ---

Szczerze mowiac ja w to nie wierze , wiele osob twierdzilo ze zostali reimbursed w przeszlosci ale tak naprawde nie dostali nic , CCP bardzo rzadko to robi i naprawde musza byc niezbite dowody ze to ich wina i duzo cierpliwosci ze strony robiacego petycje bo prawie zawsze pierwsza odpowiedz jest negatywna , druga chyba tez.

Terion:
Jak ccp nie odda shipow moga od razu zmienic nazwe gry na molle online - coz jedni beda zawsze boostowani i trzymani przez devow za raczke.

Co do wytykania "taktyki NC" odwracajac kota ogonem mozna napisac ze IT potrafi jedynie wygrac poprzez wrzucenie do systemu tylu swoich pilotow, aby 2 strona nie mogla wrzucic swoich.

FC - jak mam wygrac bitwy
molle - wrzuc do systemu tylu ludzi, zeby dla przeciwnika nie bylo miejsca
FC - i to dziala ?
molle - zazwyczaj, a jak przegrasz, nastepnym razem wrzuc wiecej.  ::)

Swoja droga poludnie i it maja juz chyba dluzsze nap listy niz NC.

Loc0:
Terion a policzyles tylko nazwy ally, czy moze popelniles grzech wysilku umyslowego i sprawdziles orientacyjnie ilosc graczy w tych nap listach?:>

Straszny:
trochę bzudry piszesz Terion

IT czekało na bitke, byli tam w 20 tytków nie po to żeby crashować noda tylko zeby sie bić. Goonswarm do tej pory nie zrozumiał ze nieprawdopodobne spamowanie locala zwieksza lag , co wprost potwierdzają GMowie. AHa - w czasie bitki za ten spam locala poszło parenascie banów dla "pściółek".

CCP nie odda tytków bo chyba nie rozumiesz zasad reimbursments, tylko jeden z nich nadaje sie do zwrotu i imo mogłby być zwrocony (a nawet powinien). Pozostała trójka zgineła "zgodnie z zasadami" mechaniki gry.

i

wymyśl własny dowciap a nie kopiuj mój  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej