Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[IT] aka bob mk II

<< < (28/44) > >>

Kombat:

hihi

Totalizator:
znalazłem na youtube adekwatną piosenkę którą trzeba podstawić do tego frapsa z wczorajszej bitwy

http://www.youtube.com/watch?v=5aWHg-vOlYQ

horax:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Styczeń 03, 2010, 13:52:48 ---Dwie strony czystej radości, wow. Molle ma wreszcie jakiś poważny sukces i całe polish community ma mokro w gaciach z wrażenia. Anyway pare uwag:
- mieliśmy 12h na zdjęcie ich TCU, wprowadzenie systemu w reinforce przed terminem bitwy nie było możliwe
- celem nie było wywalenie nody, a raczej liczyliśmy że lag będzie równiejszy dla obu stron: capsy wskoczyły w safespot więc teoretycznie IT też powinno być zmuszone załadować świeży grid.
- całość była zorganizowana mocno pośpiesznie, stąd flota NC zabita przez szpiega który gangwarpował ich do posa IT, piloci PL wyskakujący pojedynczo capsami na widok których co niektórzy z naszych zaczęli robić się nerwowi i raportować że "PL wyskakuje" wreszcie tragiczny idiotyzm wrzucania na to wszystko tytanów
- nawet w najgorszych bitwach w dawnych czasach 3 lata temu jeszcze jak wyganialiśmy boba z feythabolis nie zdarzyło mi się ładować grida dłużej jak godzinę. Wczoraj nie załadowałem grida przez trochę ponad dwie, dla porównania rok temu w 49- przy 1500 w local gra chodziła jak w kiślu ale chodziła. IT potrafi wykorzystać lag na swoją korzyść i nikt chyba tego nie ma im za złe ale imo nie tak powinny walki o teren wyglądać, chętnie bym zaakceptował stratę wszystkich tych capsów i tytanów w starciu w którym obie strony przynajmniej widzą siebie nawzajem.

--- Koniec cytatu ---

Look how silly u are

Skeer:
Kiedy trwały walki o C9N, to jakoś GS nie przeszkadzało takie lagowanie systemu, że SE i C0ven tracili shipy nie ładując w ogóle grida na posie  :P

I nie, CCP nie zwracało nam tych shipów ;p

Butuhuru:
Moim zdaniem cokolwiek bysie nie dzialo to IT ma wielka motywacje do walki za upokorzenie zwiazane ze zniszczeniem BoBa i kazde straty beda dla nich akceptowalnymi. Co najwyzej opoznia kampanie i ofensywe ale nie spowoduje to ze zarzuca kierunek marszu. A jestem pewnien ze z kazda zdobyta stacja uwalniaja swoje assetsy ktore tam mieli uwiezione. Jest oczywiste ze ich celem jest Delve z ktorego podstepem zostali wywaleni. Ja mysle ze jak juz PL sie podda albo rozsypie i IT stanie u bram Delve to wtedy otworzy sie drugi front w Querious i cos z punktu widzenia Stain Wagon zacznie sie dziac bo ile mozna latac roamami do Venal i Period basis.?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej