Forum Gry > Inne gry

Perpetuum-Online

<< < (19/43) > >>

Okropniak:
no brakuje tam finalnego szlifu jeśli chodzi o zbalansowanie lootu, ratów itp.
Osobiście uparłem się na atakowanie afką takiego wielkiego typa (rat) który pilnuje przejścia - drop rzędu 300k - biję jednego - nie muszę ganiać gdzieś po wąwozach :)

sneer:
widget - luzik - póki bije raty kategorii small to small weapons są ok
tym bardziej ze mam wszystkie sloty w użyciu
po prostu nie widzę przejscia na medy póki co a to oznacza że jest ciasno
wiekszosc ratow na noob wyspach jest kategorii small
te duże są pojedynczo na skraju mapy i sa wredne :)
jak z jednym zadarlem to zostalem w 20 sekund odessany , zjamowany na fest i jeszcze mi speed siadl //nie zauwazylem weba - wiec chyba taki efekt ma 0 w capacitorze // dosc powiedziec ze sie spocilem - tego w eve nie pamietam :)

gra wymaga szlifu , wiecej kontentu i wszystkiego
ale z drugiej strony potencjal jest a to jest closed beta dopiero

skille by szybciej szly ale ....
dostaje sie je na konto
a ja ciekaw produkcji jestem bo to jedyna okazja to sprytnie ogarnac :)
tak wiec porpawa zdolnosci bojowych idzie jak krew z nosa niestety

Dormio:
A zauważyliście jakieś większe błędy ?
Mi np. brakuje przezroczystości okien (albo nie wiem gdzie włączyć).

Okropniak:

--- Cytat: sneer w Kwiecień 27, 2010, 08:32:40 ---te duże są pojedynczo na skraju mapy i sa wredne :)
jak z jednym zadarlem to zostalem w 20 sekund odessany , zjamowany na fest i jeszcze mi speed siadl //nie zauwazylem weba - wiec chyba taki efekt ma 0 w capacitorze // dosc powiedziec ze sie spocilem - tego w eve nie pamietam :)

--- Koniec cytatu ---

No właśnie te fajnie się bije - ale muss mieć 2x dampenery wtedy siedzą poniżej 150km - a rakietki dolatuja akurat na 160km +/-, do tego musi być ładnie akumulator podciągnięty, inaczej nie wyrobisz się z zabiciem kasztana.
Fajna kaska z niego wychodzi.
Ale przyznam że jak pierwszy raz się natknąłem to pomyślałem że spróbuję i... ekran zadygotał i straciłem lock (jamm), i po chwili 0 cap i jeszcze mi armor spadł do połowy w moment.. wtf!!!???
Dobrze że tam można poruszać się bez względu na cap bo bym się nie odczołgał.
Od tej pory próbowałem różnych metod (ssawki, eccm, jamm, shield) ale tylko dzięki dampenerom go zjadłem w końcu.

CMHQ_Widget:

--- Cytat: Dormio w Kwiecień 27, 2010, 09:23:05 ---A zauważyliście jakieś większe błędy ?
Mi np. brakuje przezroczystości okien (albo nie wiem gdzie włączyć).

--- Koniec cytatu ---

Błędów raczej nie ma, ale jest sporo niepodociąganych rzeczy i co lepsza, część z nich wkurza nawet GMów :D Nie działa ctrl + a, brakuje stackowania itemków jak jeden na drugiego przeciągniesz, okienka nie mają pamięci ustawień belek wewnątrz, rozdzielających chat od listy graczy, przez co trzeba za każdym razem to przesuwać i żeby było śmieszniej to belka jest chyba szerokości 1 piksela, bo kuffa muszę się czasem nieźle namęczyć żeby pomniejszych liste graczy. Literka ą jest skopana, czyści wszystko co napisałeś, ale pogadałem już z DEVem, sprawdził to i będzie poprawione w patchu. Okienkom z zapytaniem, gdzieś gdzie wpisujesz ilość i masz potwierdzenie, brakuje zatwierdzania enterem, trzeba klikać to ok, co jest czasem upierdliwe dla tych co szybciej pracują używając klawiatury.

Aaaa, no i jeszcze jedno: http://forums.perpetuum-online.com/forum/49/feature-discussion-and-requests/

Jak macie fajne pomysły piszcie, może warto przeforsować w tej grze coś czego w EVE brakowało a co zawsze chcieliśmy :). Np. coś takiego:

http://forums.perpetuum-online.com/topic/1749/market-suggestion/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej