Forum Gry > Inne gry
Perpetuum-Online
sneer:
ehh Okropniak - kaska to fajna wychodzi z hurtowego bicia npc-owych arbalestów :)
co lolfit kainem jest jak najbardziej wykonalne przy podstawowym BHP
nie ukrywam kreci mnie produkcja // w eve jakos szybko sobie odpuscilem temat //
na razie są 4 tiery itemów
standardy - które da się kupic przez market i kolejne 3 typy namedów
żeby zrobić dany tier trzeba miec item tier-1 i knowledge/ct na item docelowy
namedy ... dropią równie często jak faction/officery w eve - tak udało mi się i wpadł mi named tier2 light em gun :)
robienie tego to troszke zabawy :) szczegolnie w obliczu braku materiałów na markecie :)
Okropniak:
--- Cytat: sneer w Kwiecień 27, 2010, 13:50:35 ---ehh Okropniak - kaska to fajna wychodzi z hurtowego bicia npc-owych arbalestów :)
co lolfit kainem jest jak najbardziej wykonalne przy podstawowym BHP
nie ukrywam kreci mnie produkcja // w eve jakos szybko sobie odpuscilem temat //
na razie są 4 tiery itemów
standardy - które da się kupic przez market i kolejne 3 typy namedów
żeby zrobić dany tier trzeba miec item tier-1 i knowledge/ct na item docelowy
namedy ... dropią równie często jak faction/officery w eve - tak udało mi się i wpadł mi named tier2 light em gun :)
robienie tego to troszke zabawy :) szczegolnie w obliczu braku materiałów na markecie :)
--- Koniec cytatu ---
nie no - ja tak weekendowo sprawdzam co się tam zmienia :)
Brak materiałów jest chyba nagminnym problemem i przed wejściem bety się to nie zmieni- brak ludzi póki co :|
A co do samej gry - mogliby grafikę poprawić - tu nie overview jest najważniejsze - trzeba uważnie teren oglądać inaczej kicha. A jak już trzeba to przydałoby się żeby to było dopracowane - nie mówię że ma być cukierkowy WOW ale jakoś mi to prymitywnie wygląda :/
Hellbright:
Mi brakuje "wizualizacji cooldowna/recharge'a" , grupowania modulow, zwijania okienek do belki (ale da sie zyc i bez tego) no i skalowania czcionki.
Co do fitowania - boty Nuimquole maja niskie parametry reaktor/akumulator - o jakies 20% slabsze od odpowiednikow Thelodica. Niby EMki zuzywaja mniej reaktora, ale nie az tyle. Teoretycznie powinny to nadrabiac trakingiem i szybkoscia, ale trakingu ni ma, a szybkosc nic nie daje.
Grafika jest roche plaska, widac brak dobrych tekstur i miliardow wielokatow, ale sam ogolny klimat jest bardzo fajny - planeta wyglada faktycznie obco, a nie jak ogrodek sasiada.
Lag jest, pojawiaja sie lag spike'i
W sumie gra jest grywalna, brakuje malych spraw, do zrobienia w rozsadnym czasie. Niestety - ludzi gra bardzo malo, maja rozny stopien zaawansowania, ciezko wiele rzeczy sprawdzic.
Dormio:
--- Cytat: Hellbright w Kwiecień 27, 2010, 20:56:52 ---(...)zwijania okienek do belki (ale da sie zyc i bez tego) (...)
--- Koniec cytatu ---
Jest ale nie dla wszystkich okien (i.e. można chat zwinąć).
Okropniak:
chmmm - akurat tutaj to wydawalo mi sie ze mozna wylaczyc okienko (nie zwinac, a wylaczyc) - belka na gorze do tego sluzy przeciez?
Co do grupowania dzialek - mam paskudne podejrzenie ze jednak sie da - sam tego nie rozgryzlem ale widzialem ze jakis koles racacy obok walil z serii.
Nie wiem - moze klepal na raz wszystkie klawisze przy odpaleniu ? :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej