Forum Gry > Inne gry

Perpetuum-Online

<< < (23/43) > >>

sneer:
też jestem zdania że minimum presji ze strony konkurencji dla CCP by się przydało
może na serio poprawiliby to co spieprzył ostatni dodatek a co czuję zostanie z nami na dłużej bo nie maja ciśnienia na poprawki...
perpetuum jest młodziutkie - porównywanie tego do EVE w obecnym kształcie to trochę nieporozumienie
ale odrobinę czasu i chęci i z tego może wyjść coś fajnego

Okropniak:
No jest młodziutkie - ale widać że tam dokładają co jakiś czas naprawdę ciekawe rzeczy.
Choćby pozbycie się głupiej kolejki skilowania... - roboty to mają tam masę ale Eve było poprawiane przez lata - szybko się tego nie nadgoni.

Goomich:
Kolejka głupia?

SokoleOko:

--- Cytat: Okropniak w Kwiecień 29, 2010, 14:08:26 ---głupiej kolejki skilowania

--- Koniec cytatu ---

No bez przesady, co jest głupiego w kolejce skilli? Fajne jest to, że jest zabawa z układaniem kolejności tak, żeby było jak najefektywniej.

Jedyny fail to brak możliwości załadowania skilla do którego nie ma się prereq - to powinno zostać poprawione, bo nie widzę uzasadnienia stanu obecnego. To, że jakiś n00b załaduje sobie przez nieuwagę skilla za 0,5b z którego przez rok nie skorzysta? No proszę...

Z drugiej strony nawet nie chodzi o sytuacje typu Cruiser V -> HAC I, ale na przykład o alty. Mój najnowszy alt siedzi ze mną w 0.0, bardzo chętnie nakarmiłbym go skillami na kwartał na przód i nie musiał taszczyć za nim całej biblioteki skillbooków.

Okropniak:

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 29, 2010, 14:31:46 ---Z drugiej strony nawet nie chodzi o sytuacje typu Cruiser V -> HAC I, ale na przykład o alty. Mój najnowszy alt siedzi ze mną w 0.0, bardzo chętnie nakarmiłbym go skillami na kwartał na przód i nie musiał taszczyć za nim całej biblioteki skillbooków.

--- Koniec cytatu ---

No właśnie zrobiłbym to samo - i to jest głupie że nie można :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej