Eve Online > Dyskusje ogólne

Stare, dobre czasy?

<< < (6/24) > >>

Morbius:
nikt nie mówi że nowinki są złe,
ten przykład z t3 to akurat nie trafiony bo mało który nywy gracz może sobie pozwolić na statek za 1-2 bil
Chodzi o to że wiele nowinek np JB, JF owszem zajebiście uprościły logistykę, trzeba by być deklem żeby nie korzystać z uproszczeń, ale równocześnie zabiły wiele reczy gdzie kiedyś ważny był team play,tam gdzie kiedyś musiało się zebrać 20-30 osób teraz logistykę może zrobić marian ze swoimi 4 altami  :uglystupid2:

Aenyeweddien:
Ja pamietam jak PTF pod przewodnictwem jeszcze Keriego transportowal dwa wyprodukowane Obeliski z Solitude do Jita...

To byla cala akcja - scouci, uzbrojona ochrona - caly korp byl zaangazowany w ten jeden transport...

Poza tym ja sie mogeodniesc np do probowania - na samym poczatku jak jeszcze nie bylo covertow to byli ludzie ktorzy mimo to potrafili znalesc shipa na ss-ie (budzili wtedy niesamowity szacunek)... Potem byly wprowadzone szukanie za pomoca 3 prob na rozna odleglosc (niewarpowalnych) znalezienie shipa w takich warunkach bylo tez bardzo trudne a juz osoby ktore wyciagaly shipy z ss-ow znajdujacych sie poza gridem to byla elita... A kolejny patch spowodowal ze mozna powiedziec znalezienie statku nie przysparzalo zadnych problemow - i kazdy byl w stanie bez problemu wyszukac statek - w efekcie rola typowego scouta stala sie niepotrzebna... Obecnie na szczescie znowu to utrudnili i znowu osoby specjalizujace sie w tej dziedzienie beda mogly sie wykazac ;)
Tak wiec nie mow ze to co nowe to jest dobre - bo nie zawsze tak jest

Goomich:

--- Cytat: Aenyeweddien w Październik 19, 2009, 15:43:26 ---Ja pamietam jak PTF pod przewodnictwem jeszcze Keriego transportowal dwa wyprodukowane Obeliski z Solitude do Jita...

--- Koniec cytatu ---
3. :)

Gregorius:
Czasem musimy wyłączać grę i trochę poofftopować ;))

gomene -_-'

eX:
Jak Was tak czytam, to czuje się bardzo młody w eve, dla mnie stare dobre czasy, to jak scrambler nie byl omg 2in1 weapon =)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej