Eve Online > Wsparcie techniczne
Myszka
silvia:
Wedlug mnie G9 mogla by byc dluzsza, z wyzszym garbem i wiekszymi wcieciami na bokach na palce, by lepiej mozna bylo ja zlapac.
@Recenzje- w przypadku mysze radze sie nie kierowac recenzja, gdyz jedna myszka autorowi lepiej lezy, druga gorzej. Jedna osoba ma lepsze czucie i potrafi stwierdzic roznice w sensorze, a druga nie.
Polecam sie przeprowadzic do kraju UE (polska nim nie jest...), kupic mysze i jak nie odpowiada to zwrocic.
gregor40:
--- Cytat: silvia w Listopad 06, 2009, 19:04:24 ---
@Recenzje- w przypadku mysze radze sie nie kierowac recenzja, gdyz jedna myszka autorowi lepiej lezy, druga gorzej. Jedna osoba ma lepsze czucie i potrafi stwierdzic roznice w sensorze, a druga nie.
--- Koniec cytatu ---
Pff, oczywiscie. Ale w recenzji mozna poczytac o funkcjach myszy, szczegolnie nowatorskich.
Khobba:
Jeśli kogoś to interesuje, dzisiaj zamówiłem MX1100 Logitecha. Wygląda na to, że właśnie czegoś takiego szukałem. Powinno przyjść w poniedziałek - zobaczymy, dam znać jak wrażenia :)
btw, malkontentów piszących, że mx1100 to nie myszka dla gracza odsyłam do OP :)
Straszny:
a ja właśnie zamęczyłem Razera Pro 1.6 i A4 750, jedzie do mnie Roccat Kone rev 2 , którego mi pare osób polecało zamiast kupna kolejnego Razera.
Z recenzji i opinii userów - myszka praktycznie doskonała. Od jutra sam sie przekonam
Khobba:
Ha, mamy jednak dość różne profile grania/korzystania z kompa :)
Ja natomiast zastanawiałem się nad Elecom Scope Node, którego straszliwie zachwalały mi pewne kompetentne (i wykorzystujące mysz mniej więcej jak ja) osoby, był ponoć w warszawskich Saturnach za ~160zł, ale nie zdecydowałem się ostatecznie. Wydaje mi się, że kosmiczny wygląd i czujnik umieszczony między kciukiem, a palcem wskazującym to głównie bajery i chwyt marketingowy raczej niż rzeczywista zaleta deklasująca konkurencję
edit: fajny ten roccat tak na oko :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej