Eve Online > Wsparcie techniczne
Myszka
Loc0:
U mnie nadal Razer Lachesis (w przeciwienstwie do Cooperheada nie chce zdechnac). Mam wrazenie ze cos mi sie nasyfilo pod rolka/mid buttonem i trza by ja rozebrac do przeczyszczenia :). Roccat logitechowo z "mordy" wyglada.
Khobba:
--- Cytat: Recenzja z PCLab ---Kone'a wyposażono także w TCU (ang. Tracking Control Unit).
--- Koniec cytatu ---
"Roccat Kone: mysz dla prawdziwego pilota Vagasa"
Goomich:
Który na poczekaniu chce przejmować sova.
hatemachine:
this
ewentualnie
- zostac przy ie 3.0, swietna niezniszczalna mysz
- steelseries xai, ksztaltem podobna do ie 3.0
- ie 1.1a za pol darmo mozna kupic a genialna mysz
na desku glownie jezdze trackballem, w fps ie 3.0, do rtsow razer salmosa (chociaz ma predykcje :( ).
Straszny:
po paru dniach używania Roccata .... mam spory problem
póki co cholera nie mam sie do czego doczepić :2funny: :2funny:
myszka ma prawdziwy komputerek, analizujący podłoże, customizujący chyba wszystkie rzeczy jakie tylko sie da...
aktywna zmiana podświetlenia na różne sposoby bardzo mi się spodobała , mega gadżecik ale jakie cudo mimo wszystko... razm mam stonowaną niebieską raz jarzącą czerwoną. Antypotny aksamitny plastik wykończenia myszki jest naprawdę przyjemny, bardzo przypomina ten od przycisków Razerów, jest troszkę miększy. Przyciski boczne chodzą lepiej niż w 1.6 Pro Razera, kółko mimo posiadania funkcji bocznego wychylenia , czego sie bałem, sprawa solidne wrażenie.
Najważniejsze - jest cudownie precyzyjna w całym zakresie próbkowania 125-1000Hz.
Zauważona wada - hmm u mnie działa na 2 z 6 USB ??? (płyta asus maximus na x38)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej