Eve Online > Wsparcie techniczne

Myszka

<< < (4/9) > >>

Fedajkin:
A ja mam A4Tech X-Fire z serii X7... model z 2006 roku i też jestem z niego zadowolony.

Tomash Kovahlsky:
A ja mam zestawik klawa+mysz firmy Natec o "pieknej" nazwie Octopus (tu masz recenzje).
Niestety myszce brakuje funkcji o ktora Ci chodzi, czyli przewijanie w poziomie, ale poza tym, jest to na prawde bardzo fajna myszka, trwala (moj 2-letni synek codziennie ma z nia sparring), wygodna i o estetycznym wygladzie, no i malo zjadajaca baterie (bo to zestaw bezprzewodowy - akumulatorek w myszce laduje raz na miesiac - nigdy nie wylaczam myszki, a akumulatorki w klawie ladowalem ostatnio po raz pierwszy od zakupu, czyli po ponad pol roku).

silvia:
odradzam G9.

male to, i slizgacze sie szybko zuzywaja (tutaj duzy problem, jedyne slizgacze dostepne do tej myszki od MICEskatez [czy jakos tak] maja zbyt maly profil)

Loc0:
Silv kupieles to w komplecie z nowa klawa? Napisz wrazenia bo po zakupie g35 chodzilo mi po glowie kompletowanie zestawu logitecha, ale jakos nie mialem okazji samemu pomacac.

JimmyBrownie:
A ja polecam myszki a4tech :) Od 3 lat posiadam http://www.allegro.pl/item798191068_mysz_a4tech_xgame_xl_750f_laser_najtaniej.html ten model i działa wyśmienicie :) Teraz wyszły już nowsze modele od a4tech w cenie 60-80 zł. Chyba że chcesz wydać na myche więcej niż 100 zł. To wybierz coś z logitecha. Jako że nie grasz nałogowo w shootery tudzież rts, z logitecha na pewno coś fajnego znajdziesz :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej