Eve Online > Wsparcie techniczne

Myszka

<< < (3/9) > >>

Mikker:
Ja rowniez kiedys korzystalem z IE , po tym jak IE poszla na emeryture korzystam z RAzer DeathAdder - jest mniej wiecej w cenie 100zl nie ma jakiegos dziwnego krztaltu zeby wygladac zaj...wygodna i bardzo podobnie sie w lapie trzyma jak IE , , naprawde warto - mowie to jako stary gracz  csika :D

karagir:
G5 refresh - z dwoma przyciskami pod kciukiem. Jak każdy Logi, niezawodna, dobrze leży, możliwości dopasowania po prostu super...

qrAq:
Ja wiem, że już nie użyję na swoim kompie niczego bez super duper rolki w nowych myszkach logitecha :) Mam VX Revolution i jest super fajna... Tylko po latach spadania na podłoge coś mi sie w niej popsuło i baterie krótko trzymają :(Szkoda że rozkręciłem, to bym na gwarancje oddał:(
Kto pozna super szybką rolke ten nie będzie chciał używać zwykłych klikanych( chyba, ze do gier :P)

Osobiście przyjżałbym sie modelowi MX1100 - nastepca świetnego MX1000, wypas bateria, wypas rolka, przycisków dużo.

LukasTDI:

uzywam ją od .. uuuuuu i aaaaa lat  O0
spadła na glebe z 100x i nadal nic

rolka - bdb

jedyny minuch to brak regulacji przyciskiem szybkosci reakcji
ale to jest zbędny bajer

grunt to ja dobrze ustawic w windzie  :coolsmiley:

nie chciałem nigdy bezprzewodówki
bo wczesniej przy Counter-Striku były z nimi lagi  :-\

wybrałem MX510 i nie zaluje  ;D

POLECAM o7

gosti:
MX510 to juz chyba nigdzie nie znajdzie, teraz zastapila ja MX518. Ktora mam od jakiegos tygodnia i jestem bardzo zadowolony. Z tego co widze na zdjeciu to wiele sie od poprzedniczki nie rozni.
Wczesniej mialem MX310, sluzyl ladne pare lat z mala przerwa na Razer Copperheada... ble.

Ogolnie jak dla mnie Logitech > all, jesli chodzi o myszki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej