Eve Online > Gank Night PL

Gank Night - kilka słów podsumowania

<< < (5/7) > >>

Maver:

--- Cytat: H'uLiO w Październik 04, 2009, 16:42:18 ---GN to fun op z tendencjami do akcji kamikadze :D
jak ktoś to traktuje jak normalny roam to jego problem

--- Koniec cytatu ---

To moze naastepnym razem w koncu Noobshipy... :)
W 50cio osobowym gangu cokolwiek nie zlapiemy to i tak bedzie niezly fun jak ubijemy...
A KM odstrzelonego BS'a w Noobshipie, bezcenne :)

ps. A tak wogole dlaczego co 3 miesiace?
Na upartego mozna i co miesiac organizowac. Ludzie mysle ze zawsze sie znajda, a jesli ma byc fun i totalna rozpierdujcha... to trzeba podchodzic do tematu czesto i na luzie :D

sc0rp:
Ciekawy event, jako że uczestniczyłem pierwszy raz to bardziej zfitowałem sie na tank i nie zarobiłem zadnego KM. Generalnie fajnie sie bawilem, szacunek Col że Ci sie chce z takimi noobami latać.

Do osob co rozpoczely drama na eve voice - n/c

PS Mam fajnego frapsa, ale za nic nie mogę go skompresować do ludzkich rozmiarów jeśli ktos ma doswiadczenie w kodowaniu filmow prosze o PM lub jakas wskazowke gdzie znalesc informacje jak to ladnie zakodowac bo wychodzi mi z 3min filmu albo 180MB albo zenujaca jakosc.

Doom:

--- Cytat: Maver w Październik 04, 2009, 18:30:32 ---ps. A tak wogole dlaczego co 3 miesiace?
Na upartego mozna i co miesiac organizowac. Ludzie mysle ze zawsze sie znajda, a jesli ma byc fun i totalna rozpierdujcha... to trzeba podchodzic do tematu czesto i na luzie :D

--- Koniec cytatu ---
Zróbmy sztywny termin łatwy do skojażenia dla "mastachów" z 00 w okolicy overole
jak juz sie przyzwyczają ze tego a tego dnia o tej a o tej godzinie banda idiotów daje sie ładnie zabijac w śmiesznie fitowanych statkach zrobimy regularny gang t2 med / bs i ich rozsmarujemy, potem powrót do overole przesiadka w ganknightowe statki i lecimy na własciwy event :2funny:

Carnuss:

--- Cytat: Doom w Październik 04, 2009, 19:21:52 ---Zróbmy sztywny termin łatwy do skojażenia dla "mastachów" z 00 w okolicy overole

--- Koniec cytatu ---
Orvolle.
Niektórym Detorid myli się z Detroit :D

kot znikot:
Nastepnym razem wybierzcie sobie FC z Pandemic Legion, na ganknightach sie sprawdzaja wzorowo

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej