Eve Online > Gank Night PL

Gank Night - kilka słów podsumowania

<< < (6/7) > >>

Doom:
FC od początku jest Col. Pomijając marudzenie kilku obstrukcjonistów wszyscy są z tego zadowoleni więc po jaką cholerę to zmieniać. Po za tym znasz jakiegoś polaka będącego FC u pandemików? Bo to POLSKI fun op do k**** ***** ...

Avallanch:
Z tego co wiem, to FC pandemiców prowadzący często GN (nie pamiętam czy to był Viper czy ktoś inny) miał niemiły zwyczaj podprowadzania flotki pod ustawione tytki, albo w innym przypadku gang nightmar  ;D

Xarthias:
Jak rany... Narzekać na FC na funopie...  :uglystupid2: :uglystupid2:

kot znikot:

--- Cytat: Doom w Październik 04, 2009, 21:45:37 ---FC od początku jest Col. Pomijając marudzenie kilku obstrukcjonistów wszyscy są z tego zadowoleni więc po jaką cholerę to zmieniać. Po za tym znasz jakiegoś polaka będącego FC u pandemików? Bo to POLSKI fun op do k**** ***** ...

--- Koniec cytatu ---

Proponujac FC z PL mialem nadzieje, ze sarkazm bedzie wystarczajaco widoczny. Jezeli sie komus nie podoba Col jako FC, to moze latac na funopy z Pandemicami, napewno bedzie lepiej. Niezorientowanym podpowiem, ze zawsze wystawiaja prowadzony gang swoim kumplom, ktorzy dziwnym trafem czekaja na trasie przelotu, sfitowani dokladnie tak, zeby rozbic funopa bez strat wlasnych. Akurat Colonel ani nie robi takich akcji, ani nie jest kiepskim FC, wiec narzekanie na niego nie ma sensu, a jak ktos ma takie 100% serio podejscie do GN, to moze lepiej sobie darowac.

sneer:
ja nie zamierzam narzekac
jeśli cos sprawiło niedosyt to to ze nie wyłaczyłem auto repaet na gunach i wszystko stanęło w połowie walki - ale fc wołał tylko o kilkudziesięciu redach ....

co do ewentualnych propozycji / ulepszen - obszar syndicate nadaje się do podzielenia gangu na powiedzmy 2 grupy idące równolegle 3-4j od siebie
mozna w ten sposób troche zamieszac na intelach + raportowany dla redów gang jest o połowe mniejszy - przy tak mieszanej grupie mogliby miec problem z identyfikacją która grupa jest która no i podwaja szanse złapanie czegokolwiek po drodze ....

dawno temu w innym miejscu i czasie brałem udział w połaczonym roamie 4 grup które na koniec zostały naprowadzone na wiekszy cel  - o dziwo wyszło i efekt był bardzo fajny .....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej