Eve Online > Gank Night PL
Gank Night - kilka słów podsumowania
HuLiO_mech:
GN to fun op z tendencjami do akcji kamikadze :D
jak ktoś to traktuje jak normalny roam to jego problem
prawdopodobnie mniejsze statki (od kruzów w dół) mniej przerażają w takich ilościach stad ta masowa panika na flotę bcków
co do bomberów, to nie jestem jeszcze przekonany. bardzo wyspecjalizowane statki. przy sporej ilości ludzi bez dobrego zgrania - jedna źle puszczona bomba i po zabawie ;)
no i ciężko będzie znaleźć cele. pojedynczy bs wyparuje z pierwsza salwą :laugh:
niezależnie jaki typ statku będzie to na pewno się na to piszę
świetna robota! O0
Aenyeweddien:
A ja bardzo żałuję że zawsze w czasie GN coś mi wypada ;(
I cały czas liczę że wreszcie na któryś się załapię
YaAaR.is:
Po pierwsze: szacunek dla Cola, że mu się chce i oby chciało Ci się dalej O0
Po drugie: było bardzo fajnie - pełen luz, kupa śmiechu itp
Po trzecie: nazwa "Chmara" dokładnie oddaje charakter zabawy i nie rozumiem ludzi, którzy mają jakieś obiekcje, bo obudzili się w klonowni. Wiadomo, że lag zawsze zabija zabawę i w tym przypadku też nie ma o co piszczeć.
Czekam na następną odsłonę.
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: Colonel w Październik 04, 2009, 14:14:37 ---a kto już nie ma czego skilowac, proponuje wziąść się za cynosural field theory na lvl5
...skil niezbędny do stawiania covertowej cyny..
statków z taką cyną będzie potrzeba co najmniej kilka...
--- Koniec cytatu ---
Jeden z moich cynoaltow konczy tego skilla za jakies 2 dni - wiec jesli sam nie bede mogl wziac udzialu w GN6.0 (jak dotad bylem tylko na jednym :() to dam komus haselko do konta z moimi cynoaltami - wiec w razie czego prosze o kontakt przed event'em... (nie zawsze czytam ten dzial wiec prosze o PM).
Maver:
--- Cytat: Colonel w Październik 04, 2009, 15:29:18 ---o shit! to by bylo straszne dla naszych ofiar :D
ale ile mamy tych piatkow w roku?
w ciagu roku wypada co najmniej jeden piatek 13, ale nie wiecej niż 3...
wiec niestety to za malo
--- Koniec cytatu ---
To mozna do tego dorzucic kazda 5'tą niedziele miesiaca. Zeby weekendowcy ktorzy ni pracuja w poniedzialki nie czuli sie gorsi ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej