Eve Online > Dyskusje ogólne
Smack na localu a petycje
Shaila Er:
Mikker Ty zyjesz! :)
A trzymając się tematu to ja mam prośbę do Deaell'a. Pisz tak jak opisywałeś wtopę la mara, uśmiałam się do łez.
Deaell Portt:
--- Cytat: Sotharr w Wrzesień 26, 2009, 13:16:34 ---Przypomnij mi, jak to było, gdy obrażaliście Rumunów, i co wtedy wypisywałeś na niniejszym forum. ::)
--- Koniec cytatu ---
Eee, nie bardzo wiem o czym mowisz? Jezeli masz jakies logi z takiego zdarzenia zostana w pelni wyciagniete konsekewncje z wykopaniem z c0ven wlacznie.
Specjalnie dla Shaili Er. W PBN po wtopie La mara powstal kawal:
- Latasz statkiem na close?
- Tylko jak jestem w mothershipie. :2funny:
No i furore podbil kawal o brodcastowaniu cyno. Historia jego powstania: Na posie zalogowany tytek w odleglosci portala czeka flota. Na wabia leci drake z cynem (3 letnia postac z swoim capsem)+dykta. Hosty polknely przynete. Fc prosi pilota o postawienie cyna i jego brodcast (potrzebne przy stawianiu portala). Pilot drake pyta jak to sie robi :-). Nastepuje dlugie tlumaczenie z smiechem na tsie, spame na all kanalach w aliansie, emo poniektorych pilotow generalnie chaos. Wynik: drake+sabre spadly. Cala flota cierpliwie czekajac nigdzie nie poleciala. No i powstanie kawalu:
-Umiesz brodcastowac cyno ?
--- Cytat: Aizhen w Wrzesień 26, 2009, 14:38:29 ---gość coś napisał na lokalu - pewnie nie mając do końca pojęcia co pisze, a Ty wysyłasz petycje co CCP bo twoje "ego" "duma narodowa" została straszliwie nadszarpnięta, no i jeszcze "szybko napisze o tym na forum"
nie wiem kto tak naprawdę wygląda głupio, czy ten koleś czy Ty...
ps. nie popieram tego co napisał, ale trochę luzu i dystansu....
--- Koniec cytatu ---
Widac, ze nie byles na jakims lag festu z goonami. Za kazdym razem 10 petycji wysylam z usmiechem na papie. Luz mam do siebie i swoich kolegow i jak ktos z ally, korpa powie mi per "debil", "swinia", "noob" etc etc to sie posmieje. No, ale ta zasada nie obowiazuje, kiedy nie pisze nic na localu, a ta osoba mi ubliza od "polskie swinie", potem glupoty o polskiej kawalerii atakujacej czolgi i generalnie jakies z dupy smack o WWII.
acaste:
gość coś napisał na lokalu - pewnie nie mając do końca pojęcia co pisze, a Ty wysyłasz petycje co CCP bo twoje "ego" "duma narodowa" została straszliwie nadszarpnięta, no i jeszcze "szybko napisze o tym na forum"
nie wiem kto tak naprawdę wygląda głupio, czy ten koleś czy Ty...
ps. nie popieram tego co napisał, ale trochę luzu i dystansu....
Xeovar:
Mikker o żesz w morde :)
Dawaj no jakieś namiary :)
Mikker:
Powinienem sie pojawic w ciagu tygodnia , narazie staram sie znalesc jakies tematy na forach gdzie moglbym rozjasnic sobie lekko sytuacje co sie gdzie dzieje ;p
Przydalby sie jakis raport w stylu yogosa (kopnal by go ktos w cztery litey zeby napisal cosik takiego) o sytuacji w eve.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej